Πολιτισμός

Μια συνάντηση ιστορικών διαστάσεων

Με ένα μεγάλο live κορυφώνεται η φετινή χρονιά στο Stage Ioannina την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου.

Δύο από τις μεγαλύτερες μορφές της ελληνικής σκηνής, ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης, έρχονται για μια συναυλία, μαζί, στην ίδια σκηνή, με τις δύο τρομερές μπάντες τους.
Μια συνάντηση ιστορικών διαστάσεων για την ελληνική ροκ σκηνή. Ό,τι και αν γράφτηκε όμως, δε συγκρίνεται με τις «εκρηκτικές» στιγμές, που έζησαν όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή. Ήταν κάτι σαν τελετή μύησης στη ροκ μουσική, από γενιά σε γενιά, από τους μεγαλύτερους στους μικρότερους.
Για όλους αυτούς λοιπόν, που δεν κατάφεραν, αλλά ήθελαν να το ζήσουν και για όσους θέλουν να το ζήσουν ξανά, ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100°C και ο Παύλος Παυλίδης με τους B movies ξανασμίγουν για ένα ακόμη δυνατό live στο Stage.
Η μπάντα του Παύλου Παυλίδη, οι B-movies, αποτελείται από τους Τόλη Δεληγιάννη στο μπάσο, τον Ορέστη Μπενέκα στα πλήκτρα, τον Δημήτρη Οικονόμου στα τύμπανα και τον Αλέκο Βουλγαράκη στην ηλεκτρική κιθάρα. Τους 100°C αποτελούν η Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, ο Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, ο Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, ο James Wylie στο σαξόφωνο και ο Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 9.30 το βράδυ και το live θα ξεκινήσει στις 10.30. Τα πρώτα 100 εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ, στο ταμείο 14 ευρώ και 12 ευρώ στην προπώληση από τα καταστήματα Γερμανός (απέναντι από Ρολόι), Giorgio (στοά Ορφέα), Vision of Sound (Ν. Ζέρβα 78) και Μάνθος Οπτικά (Αβέρωφ 16), τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, Seven Spots και από όλο το δίκτυο μεταπωλητών της Viva.
Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό, ενώ η αγορά εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου. Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 2651035370. Ανάλογα με την προσέλευση θα λειτουργήσει και ο εξώστης.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο μονές προσκλήσεις για το live των Αγγελάκα-Παυλίδη. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Αγγελάκα-Παυλίδη» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Vodka Juniors και Bad Movies στο Stage (Κλήρωση πρόσκλησης)

Αναβάλλεται η συναυλία των Μπλε

Οι «Μπλε» έρχονται στο Stage (κλήρωση προσκλήσεων)