Αίθουσα ΣύνταξηςΠολιτισμός

Anilio Park Festival: Τρεις μέρες μουσικής στην κορυφή της Πίνδου

Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ γεννιέται στην περιοχή, κάνοντας, μάλιστα, δυναμικό ξεκίνημα με μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα στον χώρο της ελληνικής συναυλιακής σκηνής.

Ο λόγος για το Anilio Park Festival, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 9-11 Αυγούστου στον χώρο του Χιονοδρομικού Κέντρου Ανηλίου, με την «όμορφη ράχη» της Πίνδου να φιλοδοξεί να αποτελέσει το σημείο συνάντησης για όσους θέλουν να απολαύσουν μία σειρά από δυνατά live.
Την Παρασκευή 9 Αυγούστου στη σκηνή του Anilio Park Festival θα ανέβουν οι Πυξ Λαξ, η Ιουλία Καραπατάκη και ο Εισβολέας, το Σάββατο 10 Αυγούστου τη σκυτάλη θα πάρουν ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100°C, ο Παύλος Παυλίδης, ο Εθισμός και οι Γκιντίκι, με το συναυλιακό πρόγραμμα να ολοκληρώνουν την Κυριακή 11 Αυγούστου ο Γιάννης Χαρούλης, οι Χατζηφραγκέτα και ο Πάνος Βλάχος.
Το Anilio Park Festival δεν είναι, όμως, μόνο συναυλίες. Πεζοπορία, βουτιές στην υπέροχη λίμνη, αναρρίχηση, slackline, yoga, ορεινή ποδηλασία (enduro mountain bikes) είναι μερικές από τις πολλές δραστηριότητες που θα παρέχει, προσφέροντας στους επισκέπτες του μία ολοκληρωμένη εμπειρία άθλησης και πολιτιστικής απόλαυσης.
Και επειδή τον Αύγουστο όλοι κάνουμε διακοπές, το Anilio Park προσφέρει τη δυνατότητα κατασκήνωσης στους επισκέπτες, ώστε να βιώσουν την πλήρη εμπειρία της διαμονής σε ένα μοναδικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον, σε υψόμετρο 1650 μ., με άμεση πρόσβαση καθημερινά στις συναυλίες και τις παράλληλες δραστηριότητες που έχουν στόχο και να ψυχαγωγήσουν και να αποκαλύψουν τα μυστικά του τόπου.
H προπώληση των εισιτηρίων ήδη ξεκίνησε από το more.com. Το ημερήσιο εισιτήριο κοστίζει 18 ευρώ στην προπώληση και 20 ευρώ στο ταμείο, το τριήμερο 45 ευρώ στην προπώληση και 50 ευρώ στο ταμείο, ενώ υπάρχει και early bird τριήμερο εισιτήριο στην τιμή των 40 ευρώ. Δικαίωμα για κατασκήνωση έχουν μόνο όσοι επισκέπτες διαθέτουν 3ήμερο εισιτήριο! Για την κατασκήνωση υπάρχει το συμβολικό αντίτιμο του 1ευρώ/άτομο.