Προσεχώς στην πόλη

Κουζίνα

pisinaDu Lac

Κ. Παπούλια & Ίκκου, 45221 Ιωάννινα

26510 59100

«DU LAC». Στο café – bar – restaurant «ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ» του ξενοδοχείου DU LAC, µπορείτε να ξεκινήσετε την ηµέρα σας µ’ έναν ωραίο καφέ απολαµβάνοντας την µαγευτική θέα της λίµνης και το ανθοστόλιστο πάρκο ή να παραδοθείτε µεσηµέρι και βράδυ στις απολαύσεις ελληνικής και διεθνούς κουζίνας σ’ ένα ζεστό περιβάλλον, µε υψηλή αισθητική και άψογο σέρβις.

Εστιατόριο-Φύσα-Ρούφα-Ιωάννινα (Custom)

Ανοιχτά όλο το 24ωρο. Γεωργίου Αβέρωφ 45.

26510 26262

«ΦΥΣΑ… ΡΟΥΦΑ». Στο µαγειρείο µας, στο κέντρο της πόλης θα βρείτε την παραδοσιακή κουζίνα στο κέντρο, στην οδό Αβέρωφ. Όλες οι συνταγές είναι σπιτικές. Όλα τα είδη της σούπας και βέβαια όλα τα µαγειρευτά. Πίτες ηµέρας, ψητά, µεγάλη ποικιλία από ορεκτικά, σαλάτες, γλυκά και σπιτικό κρασί. Προσφέρονται όλα και σε πακέτο.

Spuntino νέο (Custom)

Διονυσίου Σκυλοσόφου 6, Κυρά Φροσύνη Μώλος, Ιωάννινα. (Ανοιχτό από τις 13.00 µ.µ. έως τις 1.00 π.µ. Καθηµερινά). Εύκολο πάρκινγκ.

26510 73984

«SPUNTINO» Αυθεντική ιταλική κουζίνα. Στο menu ξεχωρίζουν η πράσινη σαλάτα «Spuntino», η caprese µε µοτσαρέλα µπουφάλα σε φέτες ντοµάτας µε πέστο, η σαλάτα µε τα µικρά θαλασσινά, η µπρεζάολα και το carpaccio συνοδευόµενα από ρόκα και παρµεζάνα, καθώς και το spaghetti alla marinara µε γαρίδες, µύδια, γυαλιστερές αχιβάδες και σάλτσα ντοµάτα, ενώ και το φινάλε είναι εξίσου απολαυστικό παρέα µε ένα σουφλέ σοκολάτας, µία πανακότα µε καραµέλα ή κάποιο άλλο γλυκό ηµέρας.

miam miam 1 (Custom)

Πλατεία Νεομάρτυρος Γεωργίου 1 (κοντά στο Κάστρο). Ανοιχτό από τη 1 το μεσημέρι έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

2651065023 και 6970277486

«MIAM MIAM» Το πρώτο μακαρονάδικο της πόλης με εξειδίκευση στο αντικείμενο, άριστης ποιότητας υλικά, γρήγορη εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές. Γευστικές μακαρονάδες, αυθεντικά ασιατικά πιάτα, χειροποίητα εδέσματα, ολόφρεσκιες σαλάτες και νόστιμες επιλογές για «κάτι στα γρήγορα», σε έναν ζεστό και μοντέρνο χώρο. Και κατ’ οίκον παράδοση. Περισσότερες πληροφορίες και το μενού στο http://www.miam-miam.gr

Αμφιθέα Ιωαννίνων

2651081132

«ΝΤΡΑΜΠΑΤΟΒΑ» (Παγωτός) Πρόκειται για το πρώτο εστιατόριο στην Ήπειρο, που άρχισε να λειτουργεί το 1901, προσφέροντας τότε καφέ βυζαντινό, ούζο και λουκούμι. Βρίσκεται δίπλα στην πηγή Ντραμπάτοβα, απ’ όπου έπαιρναν νερό τα Γιάννενα και τα γύρω χωριά, και απέναντι από το Νησί. Αυθεντικές γεύσεις της λίμνης, όπως χέλι ψημένο και σερβιρισμένο στο κεραμίδι, καραβίδες και βατραχοπόδαρα, ντόπια κρέατα στα κάρβουνα,παραδοσιακές πίτες, βακαλάος σκορδαλιά, πέστροφα στα κάρβουνα και πολλές ακόμη γευστικές προτάσεις.

Χριστοφορίδου 9 – Ανατολή (ανοιχτά κάθε μέρα από τις 6 το απόγευμα)

2651066705 & 6936744022

«Ο ΤΙΜΟΥΡ» Μια ιδανική επιλογή για καλοφαγάδες. Κρέατα στα κάρβουνα, με σπεσιαλιτέ την προβατίνα, φρέσκες σαλάτες και γευστικοί μεζέδες, όλα σε χορταστικές μερίδες. Όμορφος εσωτερικός χώρος και τραπεζάκια στην πλατεία για τα καλοκαιρινά βράδια και την περίοδο του κορωνοϊού.

Διανοµή κατ’ οίκον. Τηλ., Βορείου Ηπείρου 26 Ιωάννινα.

26510 31000

BELLISSIMO PIZZA. Φούρνος µε ξύλα. Θα βρείτε µεγάλη ποικιλία από ορεκτικά, τυριά, κλαµπ σάντουιτς, σαλάτες, µπαγκέτες, φιλέτα, πιάτα της ώρας, σάντουιτς φούρνου, πεϊνιρλί, χάµπουργκερ, ζυµαρικά, σπαγκέτι, ριγκατόνι πένες, τορτελίνια, καλτσόνε, κρέπες. Στις 2 πίτσες + 1 δώρο ή µακαρονάδα ή 1 ½ + coca cola.

Μακρυγιάννη 2 (Αμπελόκηποι), ώρες λειτουργίας 17:00 έως 01:00 (Κυριακή κλειστό)

2651025200

ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΑ. Αυθεντικά χειροποίητα σουβλάκια στα κάρβουνα.

Μπείτε στην κουζίνα!