Εκτός αποστολής έμεινε ο Ριένστρα
Αθλητικά

Η αποστολή για Κηφισιά και άλλες ειδήσεις από τον ΠΑΣ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα, καθώς αύριο Σάββατο στις 8 το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά.

Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ. Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος πήρε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και τους νεαρούς Κύρκο, Μίνα. Οι άλλοι δύο από τη νεότερη γενιά, οι Βρακάς, Ναούμης θα αγωνιστούν με την ομάδα Νέων Κ19 στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τούτου, Τσαούσης, Λεό, Σούλης και για λόγους τακτικής οι Ριένστρα, Μπάλαν που ενδεχομένως να αποτελέσουν παρελθόν αφού στις 30 Ιουνίου λήγουν και τα συμβόλαιά τους. Στην αποστολή είναι οι Αθανασίου, Μπακαδήμας, Κόντε, Μπεγκάλα, Εραμούσπε, Τζίνο, Καραχάλιος, Κιάκος, Κύρκος, Λιάσος, Μίνα, Νάγκι, Παμλίδης, Πανάγου, Παντελάκης, Ροσάλες, Ροσέρο, Σομποτσίνσκι, Σόρια, Τζίμας.

ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Ο ΤΣΑΟΥΣΗΣ

Τα χειρότερα φαίνεται πως απέφυγε ο Τσαούσης, ο οποίος μετέβη στη Γερμανία με σκοπό να υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς. Στον 24χρονο αριστερό μπακ που αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα με τη μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ δεν χρειάστηκε τελικά να τοποθετηθεί πλέγμα, κάτι που σημαίνει πως σε περίπου 15 με 20 ημέρες θα είναι και πάλι σε θέση να αγωνιστεί. Πάντως δεν αναμένεται να συμβεί αυτό, με σκοπό να είναι 100% έτοιμος την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Διαιτητής ορίστηκε ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Ψαρή (Ζακύνθου), Βασίλειο Μωυσιάδη (Γρεβενών). Τέταρτος ορίστηκε ο Δημήτριος Μαλούτας (Ημαθίας). Στο VAR θα είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης από τα Χανιά και AVAR ο Τρύφωνας Πετρόπουλος από την Αρκαδία. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Μιχάλης Κουκουλάκης από το Ηράκλειο.

ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΑΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ…

Ο κόσμος του ΠΑΣ με αγωνία περιμένει να μάθει κάποια εξέλιξη σχετικά με την εξεύρεση επενδυτή για να αναλάβει την τοπική ομάδα. Επί του παρόντος δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, τουλάχιστον με όσα είναι εφικτό να γίνουν γνωστά. Πολλοί επιχειρηματίες διστάζουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο για διαφόρους λόγους, καθώς στον χώρο αυτόν υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες και δεν λειτουργεί και με κανόνες του επιχειρείν. Στην αρχή υπήρξαν κάποιες βολιδοσκοπήσεις, αλλά έμειναν εκεί, σε καθαρά διερευνητικό επίπεδο.

Ο ΤΕΛΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ

Ο γνωστός παράγοντας Τέλης Καζαντζής, επίλεκτο μέλος της τοπικής κοινωνίας, τιμήθηκε και από τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων για την επί σειρά ετών προσφορά του. Σωστή κίνηση να τιμηθεί ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στον αθλητισμό των Ιωαννίνων και μάλιστα πολύ αθόρυβα. Να προσθέσουμε ότι ο αγαπητός Τέλης Καζαντζής έζησε από κοντά τον μεγάλο ΠΑΣ Γιάννινα στη δεκαετία του ’70, καθώς ήταν μέλος όλων των διοικήσεων και σε σημαντικά πόστα. Ήταν μέλος των διοικήσεων Τσουκανέλη, Μπέγκα, Καλογιάννη και Χριστόφορου Παπαδόπουλου με πολύτιμη προσφορά. Ο κάθε πρόεδρος ήθελε να τον έχει δίπλα του. Να είναι πάντα καλά και να μας δίνει τη σοφία και τις πολύτιμες γνώσεις του.

ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΕΡΕΑ

Τον χορό του Ησαία ετοιμάζεται να χορέψει ο Χουάν Περέα με την εκλεκτή της καρδιάς του που είναι από τα Γιάννινα. Σύμφωνα με την αναγγελία του γάμου που είδε το φως της δημοσιότητας, ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα. Να τους ευχηθούμε να ζήσουν ευτυχισμένα.

Σχετικά άρθρα

Το παρελθόν δείχνει το…μέλλον στον ΠΑΣ Γιάννινα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επίσημη ένταξη του ΠΑΣ στη Β’ Εθνική

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο πιο φτηνός και προβλέψιμος υποβιβασμός στην Ιστορία του ΠΑΣ