Αίθουσα ΣύνταξηςΕπικαιρότητα

Δήμος Ζίτσας – Διανομή πακέτων διατροφής σε 170 νοικοκυριά

Πακέτα με βασικά είδη διατροφής διανέμει ο Δήμος Ζίτσας, ενόψει των εορτών του Πάσχα, σε 170 νοικοκυριά εγγεγραμμένα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσει για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων. Η διανομή των εορταστικών πακέτων θα ολοκληρωθεί τη Μ. Δευτέρα.

«Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, στηρίζουμε τους ωφελούμενους των κοινωνικών μας προγραμμάτων με κάθε τρόπο, ενώ τις ημέρες των εορτών φροντίζουμε να τους παρέχουμε είδη διατροφής για την ενίσχυση του εορταστικού τραπεζιού των οικογενειών τους. Σε αυτή μας την προσπάθεια έχουμε συμπαραστάτες επιχειρήσεις και συμπολίτες μας και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό», αναφέρει σε δήλωσή της η αντιδήμαρχος Χριστίνα Παπαδημητρίου.
Στο φετινό εορταστικό πακέτο του Δήμου Ζίτσας, που περιελάμβανε είδη διατροφής και εδέσματα για το πασχαλινό τραπέζι, συνέδραμαν ο κοινωνικός φορέας «Όλοι Μαζί Μπορούμε», το ΔΙΕΚ – Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, οι επιχειρήσεις «ΑΠΣΙ Πίνδος Α.Ε.», «Βίκος Α.Ε.», «Φουρνογλυκίσματα –Μελιγγιώτης», «Ζαχαροπλαστεία Μάντζιος», «Ζαχαροπλαστείο “Panos” Παναγ. Μπούτας» και «Ηπειρωτικά Αυγά- Φραγκούλης».