Πολιτισμός

Οι «Μπλε» έρχονται στο Stage (κλήρωση προσκλήσεων)

Ακάθεκτοι συνεχίζουν την πορεία τους οι «Μπλε», ένα από τα μακροβιότερα ελληνικά συγκροτήματα, που έρχεται στα Γιάννενα το Σάββατο 30 Μαρτίου, υποσχόμενο μια εκρηκτική συναυλία στο Stage (ώρα έναρξης 22.30).

Επτά albums και ένα διπλό best off, με πολλά από τα τραγούδια τους να είναι πλέον διαχρονικά, τους έχουν καθιερώσει ως ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Φέτος συνυπάρχει με τους «Μπλε» ως special guest, ο Ελληνογάλλος Georges Perin, ένας soul – funk performer με πλούσιο βιογραφικό και δισκογραφία, που έχει «ανοίξει» συναυλίες ξένων καλλιτεχνών, όπως James Brown, Nina Simone, Mick Taylor κ.ά.
Οι «Μπλε» είναι η Τζώρτζια Κεφαλά στη φωνή, ο Γιώργος Παπαποστόλου στη μουσική, ο Γιώργος Παρώδης στους στίχους και η Νατάσα Αλεξίου στο βιολί και τα φωνητικά. Μαζί τους στη σκηνή ο Πάνος Παπάζογλου στην κιθάρα, ο Διαμαντής Καραγιαννακίδης στα πλήκτρα, ο Χρήστος Κλάρος στο μπάσο και ο Χρήστος Κουτσούρης στα τύμπανα.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ στο ταμείο και 10 ευρώ το μειωμένο, το φοιτητικό και στην προπώληση από τα καταστήματα Γερμανός (απέναντι από Ρολόι), Giorgio (στοά Ορφέα) και Vision of Sound (Ν. Ζέρβα 78), τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, και από όλο το δίκτυο μεταπωλητών της Viva.
Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό, ενώ η αγορά εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου. Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 2651035370. Ανάλογα με την προσέλευση θα λειτουργήσει και ο εξώστης.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο μονές προσκλήσεις για τους Μπλέ. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Μπλέ» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Vodka Juniors και Bad Movies στο Stage (Κλήρωση πρόσκλησης)

Αναβάλλεται η συναυλία των Μπλε

«Εκείνος κι εΚΕΙΝΟΣ» με τους Λ. Ελευθερίου και Αντ. Κρόμπα

Αποστόλης Τζελέτας