Πολιτισμός

Vodka Juniors και Bad Movies στο Stage (Κλήρωση πρόσκλησης)

Μια στάση στα Γιάννενα θα κάνουν οι Vodka Juniors, στο πλαίσιο της περιοδείας τους ανά την Ελλάδα με τους Θεσσαλονικείς πανκρόκερς Bad Movies. Από πέρσι, οι δύο μπάντες δεν άφησαν σε ησυχία Ελλάδα, Ευρώπη, φεστιβάλ και τώρα, μετά από αμέτρητα χιλιόμετρα, φτάνουν στα Γιάννενα την Κυριακή 14 Απριλίου, υποσχόμενοι να πλημμυρίσουν τη σκηνή του Stage με ιδρώτα, punk rock και κιθάρες, σε ένα μεγάλο πάρτι που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Μαζί τους θα εμφανιστούν και οι Raised Wrong.

Το live οργανώνουν οι Made Of Stone Productions, Underdogs και Bullet Productions, με τις πόρτες να ανοίγουν στις 8 το βράδυ.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στο ταμείο και 8 ευρώ στην προπώληση. Εισιτήρια προπωλούνται στο Rock Bass Club, το Beatnik, τα καταστήματα Γερμανός και Manthos Optical, καθώς και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr/tickets/music/periodeia/vodka-juniors-bad-movies/.

Κλήρωση πρόσκλησης

O Η.Α. κληρώνει μία μονή πρόσκληση για το live των Vodka Juniors. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Vodka Juniors» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 12 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί στο mail με το οποίο συμμετείχε στην κλήρωση για το πώς θα παραλάβει την πρόσκλησή του.

Σχετικά άρθρα

Vodka Juniors για ένα live στον Πολυχώρο Αγορά

The Blues People και Bad Movies στο Castillo

Αναβάλλεται η συναυλία των Μπλε