Διαφήμιση

Administrator

Αγγελίες απλά και γρήγορα

Ο Ηπειρωτικός Αγών είναι η εφημερίδα των μικρών αγγελιών στα Γιάννενα.

Προσφέρει τις περισσότερες αγγελίες από οποιοδήποτε άλλο μέσο καθώς και συνεχή, καθημερινή ανανέωσή τους.

Ο «Η.Α.» από φέτος καθιέρωσε ένα σύνθημα για τη στήλη: «Απλά και γρήγορα». Με τη λειτουργία του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών δίνουμε τη δυνατότητα στους συνδρομητές, αναγνώστες και πελάτες, να δημοσιεύσουν άμεσα την αγγελία τους στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας. Το κείμενο της αγγελίας μπορεί να δοθεί τηλεφωνικά ή με e-mail ενώ η πληρωμή γίνεται με κάθε δυνατό τρόπο (στα γραφεία της εφημερίδας, στη διεύθυνση του πελάτη, με κατάθεση του ποσού σε τράπεζα ή ακόμα και με πιστωτική κάρτα).

Για να στείλετε με mail την αγγελία σας και να δημοσιευτεί την επόμενη μέρα πατήστε εδώ.

Φέρνουμε τα νέα στην πόρτα σας

Η μεγαλύτερη δύναμη της εφημερίδας είναι οι σταθεροί αναγνώστες της. Με τους περισσότερους ενεργούς συνδρομητές στην πόλη, ο Ηπειρωτικός Αγών έχει οργανώσει πλήρως ένα ανεξάρτητο σύστημα διανομής μεριμνώντας έτσι ώστε όλοι να παίρνουν το φύλλο έγκαιρα στο χώρο τους. Πριν από τις έξι το πρωί η εφημερίδα έχει μοιραστεί σε όλη την πόλη: σε σπίτια, γραφεία, καταστήματα επιχειρήσεις. Οι συνδρομητές του «Η.Α.» έχουν έκπτωση στις καταχωρήσεις τους στην εφημερίδα ενώ κατά καιρούς εξασφαλίζουν προσκλήσεις για εκδηλώσεις ή δώρα. Προμηθεύονται επίσης χωρίς να επιβαρύνονται τα ειδικά ένθετα που κατά καιρούς δημοσιεύει η εφημερίδα όπως επίσης και τις έκτακτες εκδόσεις στις οποίες προχωρά η εφημερίδα όταν την καλεί η επικαιρότητα.

Για να εγγραφείτε συνδρομητής και να λάβετε το φύλλο της εφημερίδας την επόμενη ημέρα πατήστε εδώ.

Η διαφήμιση ως επένδυση

Η διαφήμιση στον Ηπειρωτικό Αγώνα αποτελεί επένδυση για τον διαφημιζόμενο. Όπλο της εφημερίδας η υψηλή αναγνωσιμότητα και η μεγάλη κυκλοφορία.

Ο Ηπειρωτικός Αγών είναι σταθερά πρώτος στις προτιμήσεις των Γιαννιωτών που θέλουν να διαφημίσουν την επιχείρησή τους, οσοδήποτε μικρή ή μεγάλη είναι αυτή. Με γνώμονα την αναγνωσιμότητα, την απήχηση και τη δυναμική της εφημερίδας, δεν είναι παράξενο ότι είναι σταθερά πρώτος και σ’ αυτό τον τομέα.

Από το 1999 στον «Η.Α.» λειτουργεί ανεξάρτητο τμήμα διαφήμισης που μεριμνά για την αποδοτικότερη προβολή των διαφημιζόμενων, προσφέροντάς τους οικονομικά πακέτα στα μέτρα τους και προσφορές που περιλαμβάνουν μέχρι και τη μακέτα της διαφήμισης.

Για να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Διαφήμισης πατήστε εδώ: info@agon.gr