ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Δύο ακόμη σημαντικές διοργανώσεις κολύμβησης στα Γιάννενα

Στα Γιάννενα θα χτυπά η καρδιά της κολύμβησης τον Ιούλιο, καθώς στο κλειστό κολυμβητήριο του ΠΕΑΚΙ, στη Λιμνοπούλα, θα φιλοξενηθούν δύο σπουδαίες διοργανώσεις, μίας της καλλιτεχνικής και μίας της κλασικής κολύμβησης.

Η Ε’ Περιφερειακή Επιτροπή της ΚΟΕ, έχοντας αποδείξει ότι μπορεί να αναλαμβάνει τη διοργάνωση μεγάλων αγώνων, επιλέχθηκε εκ νέου για να σηκώσει το βάρος δύο σημαντικών διοργανώσεων, με τη μία να ακολουθεί την άλλη.
Στις 8-10 Ιουλίου προγραμματίστηκε να διεξαχθεί στα Γιάννενα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων – Κορασίδων Β’ και στις 11-14 Ιουλίου θα ακολουθήσει η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Εφήβων – Νεανίδων και Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τέλη Ιουνίου θα προηγηθεί η Α’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης με τα Γιάννενα να φιλοξενούν κολυμβητές από την Ήπειρο, την Αιτωλοακαρνανία, τη Δυτική Μακεδονία και τα νησιά του βόρειου Ιονίου.
«Με τη διοίκηση της ΚΟΕ υπάρχει μια αγαστή συνεργασία και από την πλευρά μας έχουμε δώσει τα διαπιστευτήριά μας, φιλοξενώντας σημαντικές διοργανώσεις, με τελευταία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης. Με τη βοήθεια της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών, έχουμε ήδη βάλει τα Γιάννενα στον χάρτη των μεγάλων διοργανώσεων και σε αυτό τον δρόμο θα συνεχίσουμε. Για τις δύο διοργανώσεις θα βρεθούν στα Γιάννενα τον Ιούλιο περισσότεροι από 1.000 αθλητές, κάτι που από μόνο του δείχνει τη σημασία και για την περιοχή», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ε’ Περιφερειακής Επιτροπής της ΚΟΕ Ηλίας Σπυριούνης.

Στα Γιάννενα και η τελική φάση των πλέι οφ της Α2 Ανδρών στην υδατοσφαίριση

Το κλειστό κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας θα φιλοξενήσει και την τελική φάση των πλέι οφ της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών στην υδατοσφαίριση, παρουσία του προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Κυριάκου Γιαννόπουλου.
Τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου θα γίνουν οι αναμετρήσεις Α.Σ. Άρης Θεσσαλονίκης – Ν.Α.Ο. Κέρκυρας στις 2.30 το μεσημέρι και Ν.Ο. Λάρισας – Ν.Ε. Πατρών στις 4 το απόγευμα.

Σχετικά άρθρα

Τα ωκύπτερα στο μετάλλιο του Ioannina Lake Run 2023

Ψηφίζουν Ioannina Lake Run οι δρομείς

Ηπειρωτικός Αγών

Αγώνες πρόκρισης για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης