ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Στο τάι μπρεικ πήρε τη νίκη ο Α.Σ. Γιάννενα

Στο τάι μπρέικ επικράτησε ο Α.Σ. Γιάννενα της Ε.Α. Λάρισας στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, για την 1η αγωνιστική της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Το παιχνίδι ήταν για γερά νεύρα, με την ομάδα του Κώστα Τσιούπη να παίρνει τελικά μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο, που σε καμία περίπτωση, πάντως, δε δικαιολόγησε το ότι παρουσιάζεται ως φαβορί για άνοδο.
Το παιχνίδι για την ομάδα των Ιωαννίνων ξεκίνησε ιδανικά, καθώς έφτασε σχετικάα εύκολα στην κατάκτηση του 1ου σετ. Ωστόσο, η είσοδος της Δικαστοπούλου από τα μέσα του 1ου σετ έδειξε ικανή να αλλάξει την αρνητική εικόνα των φιλοξενούμενων και αυτό επιβεβαιώθηκε, με την Ε.Α. Λάρισας να κατακτά εύκολα τα επόμενα δύο σετ. Στο 4ο σετ οι παίκτριες του Α.Σ. Γιάννενα μπήκαν αποφασισμένες και το κέρδισαν με συνοπτικές διαδικασίες. Μεγάλη μάχη έγινε στο τάι μπρέικ, και με τις δυο ομάδες να φτάνουν στο ματς πόιντ, ωστόσο τελικά η ομάδα των Ιωαννίνων έκανε τα λιγότερα λάθη και πήρε τους δύο πόντους. Κορυφαίες για την ομάδα των Ιωαννίνων οι Τικμανίδου και Chabai.
Τα σετ: 25-17, 19-25,16-25, 25-12, 17-15.
Α.Σ. Γιάννενα (Τσιούπης): Μπουρλή, Chabai, Παππά Κλ., Παππά Αικ., Τικμανίδου, Μπόζιου, Νιακοπούλου (λ), Ντούτση, Καρυδάκη, Καλουτσάκη, Παπαματθαιάκου, Κακαγή (λ).
Ε.Α. Λάρισας (Κωνσταντινίδης): Παπακώστα, Παπαστεργίου, Καβριγιάννη, Αλβίζου, Μαργαριτοπούλου Μ., Αργυροπούλου, Μανδραβέλη (λ), Μαργαριτοπούλου Δ., Δικαστοπούλου, Βελεσιώτη, Ευθυμιοπούλου (λ).

Σχετικά άρθρα

Την Πολωνή Aleksandra Olenderek ανακοίνωσε ο Α.Σ. Γιάννενα

Βόλεϊ – Γιαννιώτικο ντέρμπι στην Α2 Γυναικών

Πρώτο «τρίποντο» και ανέβηκε τέταρτος ο Α.Σ. Γιάννενα