Αθλητικά

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επίσημη ένταξη του ΠΑΣ στη Β’ Εθνική

Και σήμερα Μεγάλη Τρίτη συνεχίστηκε στο ΠΕΑΚΙ το πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΣ Γιάννινα. Όλες οι εκδηλώσεις, προπονήσεις και αγώνες, έχουν πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού η άλλοτε μεγάλη ομάδα της πόλης υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική με άγνωστο και αβέβαιο το μέλλον της.

Το τελευταίο ματς της φετινής τραγικής παράστασης θα γίνει το Σάββατο 11 Μαΐου με τον Βόλο στα Γιάννινα, σαν σε προπόνηση. Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει και…προπώληση εισιτηρίων. Μετά το ματς αυτό, ο ΠΑΣ θα είναι και επίσημα στη Β’ Εθνική και θα ανήκει στη λίγκα με την επωνυμία «Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Super League 2» που έχει πρόεδρο τον Πέτρο Μαρτσούκο, πρώην μεγαλομέτοχο του Αστέρα Βλαχιώτη. Εκεί θα γνωρίσει και τις ομάδες που θα ανταγωνιστεί στη νέα σεζόν. Προστέθηκαν και οι πρωταθλήτριες ομάδες της Γ’ Εθνικής Καβάλα, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου Πιερίας, Παναργειακός και Πανιώνιος.
Αύριο θα γίνει η τελευταία προπόνηση και οι παίκτες θα φύγουν με άδεια Πάσχα. Θα επιστρέψουν το απόγευμα της Τρίτης για τις τελευταίες προπονήσεις της σεζόν ενόψει του ματς-αγγαρείας με τον Βόλο στα Γιάννινα. Για τη σημερινή προπόνηση το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ έχει ως εξής: «Πρωινή προπόνηση είχε το πρόγραμμα της Τρίτης στον ΠΑΣ Γιάννινα με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν ασκήσεις ταχυδύναμης με τελειώματα. Στη συνέχεια το πρόγραμμα είχε αγωνιστικά παιχνίδια επτά εναντίον επτά σε μικρό χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπάλαν, ενώ δεν έλαβε μέρος ο Νάγκι λόγω ενός προβλήματος στο δόντι. Επόμενη προπόνηση το πρωί της Τετάρτης στις 10:00».

Σχετικά άρθρα

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Άρη και πήρε το πρωτάθλημα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στον νέο χάρτη της Β’ Εθνικής Κατηγορίας

Από Δευτέρα οι όποιες εξελίξεις στον ΠΑΣ Γιάννινα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος