Ο Ροντρίγκο Εραμούσπε φέρεται διατεθειμένο να συνεχίσει στον ΠΑΣ και τη νέα σεζόν
Αθλητικά

Η προετοιμασία του ΠΑΣ και η περίπτωση Εραμούσπε

Η κίτρινη κάρτα που αντίκρυσε στο παιχνίδι με την Κηφισιά ο Ροντρίγκο Εραμούσπε ήταν η 3η στους αγώνες των πλέι άουτ και ως εκ τούτου δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Βόλο.

Ο Αργεντινός στόπερ είναι από το 2020 στον ΠΑΣ, μεταγραφή από την Μπελγκράνο και στα τέσσερα αυτά χρόνια έχει 120 συμμετοχές και 23 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο και αναμένεται να μείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα. Χθες όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Κηφισιά έκαναν αποθεραπεία και κανονική προπόνηση οι υπόλοιποι. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη και στη συνέχεια θα δοθεί άδεια για το Πάσχα, για να ξεκινήσει η προετοιμασία από τη Δευτέρα του Πάσχα και μετά για το τελευταίο παιχνίδι με τον Βόλο που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Το γεγονός ότι το παιχνίδι αυτό είναι βαθμολογικά αδιάφορο, δίνει την ευκαιρία και πάλι στον προπονητή Γιώργο Γεωργουλόπουλο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που θα είναι και τη νέα σεζόν στον ΠΑΣ, στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής. Χθες, ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Λεό, Μπάλαν που δεν είχαν ακολουθήσει την αποστολή και στην Κηφισιά. Για σήμερα υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ.

Ανεβαίνουν οι μετοχές του Γεωργουλόπουλου

Μετά από καιρό ο ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε νίκη στο πρωτάθλημα και αυτό έγινε προχθές επί της Κηφισιάς με σκορ 3-2 στο γήπεδο Καισαριανής, παίρνοντας μαζί του στη Β’ Εθνική και την ομάδα των βορείων προαστίων. Ήταν η τέταρτη συνολικά νίκη στο πρωτάθλημα και η πρώτη εκτός έδρας. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έπαιξε για την Ιστορία του, όπως είπε στις δηλώσεις και ο υπηρεσιακός προπονητής Γιώργος Γεωργουλόπουλος, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε αναπληρωματικούς παίκτες που θα είναι η βάση της ομάδας στη νέα σεζόν που θα αγωνιστεί στη Β’ Εθνική. Παράλληλα, ο Γεωργουλόπουλος, με τη σωστή διαχείριση που κάνει με συνέπεια την αναζωογόνηση της ομάδας, αύξησε τις πιθανότητες να παραμείνει οριστικά στην τεχνική ηγεσία.

Λιάσος: Θα επιστρέψει πάλι ο ΠΑΣ

Για τη νίκη επί της Κηφισιάς, ο μέσος Άγγελος Λιάσος, σε δηλώσεις υπογράμμισε: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μία μεγάλη ομάδα και ιστορική και σε κάθε ματς παίζουμε για την ιστορία και τους φιλάθλους μας. Θα τα δίνουμε όλα, ακόμα και φιλικά να παίζουμε. Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΣ και σύντομα θα επιστρέψει εκεί που πρέπει. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν παίξει τόσο πολύ. Θεωρώ ότι υπάρχει πολύ καλό υλικό και αν μείνει αρκετό μέρος από τη φετινή ομάδα πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι μια πολύ καλή σεζόν για μας».

Σχετικά άρθρα

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Άρη και πήρε το πρωτάθλημα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στον νέο χάρτη της Β’ Εθνικής Κατηγορίας

Από Δευτέρα οι όποιες εξελίξεις στον ΠΑΣ Γιάννινα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος