ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Πρώτο «τρίποντο» και ανέβηκε τέταρτος ο Α.Σ. Γιάννενα

Χωρίς να χρειαστεί να πιάσει υψηλή απόδοση, ο Α.Σ. Γιάννενα πήρε το πρώτο του «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, επικρατώντας εύκολα με 3-1 σετ του Ίκαρου Έδεσσας στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας.

Η ομάδα του Κώστα Τσιούπη, παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα, έφτασε εύκολα στην κατάκτηση των δυο πρώτων σετ. Ωστόσο, οι αλλαγές και η χαλάρωση έφεραν την απώλεια του τρίτου, με την ομάδα των Ιωαννίνων να συνέρχεται στο τέταρτο και να το κατακτά με συνοπτικές διαδικασίες.
Τα σετ: 25-16, 25–11, 23–25, 25–12.
Α.Σ. Γιάννενα (Κ. Τσιούπης): Τικμανίδου, Παππά Αικ. Παππά Κλ., Μπουρλή, Chabai, Μπόζιου, Νιακοπούλου (λ), Καλουτσάκη, Ντούτση, Τάνα, Καρυδάκη, Κατσόγιαννου, Θεόπιστου (λ).

Έχασε δικό του παιχνίδι και την Καρακατσιάνη ο ΠΑΣ

Την ήττα στο τάι μπρέικ γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα WVC στην Αλεξανδρούπολη από την τοπική Νίκη, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών, παρά το ότι βρέθηκε να προηγείται με 0-2 σετ.
Καθοριστικός στην εξέλιξη του αγώνα ήταν ο τραυματισμός της Εβίτας Καρακατσιάνη, η οποία στοίχισε αγωνιστικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά. Η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για ρήξη χιαστών, με την νεαρή αθλήτρια να διεκδικεί Όσκαρ ατυχίας, με δεδομένο ότι στο παρελθόν έχει υποστεί δύο φορές ρήξη χιαστών )στο γόνατο του άλλου ποδιού). Για την ομάδα της Μαρίας Μπράγια, η οποία για ένα ακόμη παιχνίδι στερήθηκε των υπηρεσιών της Δασκάλου, ξεχώρισαν οι Χαμπηλομάτη και Τερζίου, ενώ από την ομάδα του Σάκη Μουστακίδη κορυφαία ήταν η Κεσεσίδου.
Τα σετ: 21-25, 21-25, 25-22, 25-22, 15-9.
Νίκη Αλεξανδρούπολης (Σ. Μουστακίδης): Κεσεσίδου, Στεφάνου, Καράμπαλη, Προφάντη, Καραμιχάλη, Σακαλή, Φιλίππα (λ), Μπαρή, Παπάζογλου, Τσιακιργιάννη, Καράτζαλη.
ΠΑΣ Γιάννινα (Μ. Μπράγια): Τάσση, Καρακατσιάνη, Σαρλή, Τερζίου, Τζαλαλή, Χαμπηλομάτη, Αδάμου (λ), Μάντη, Πετρουγάκη, Λεράκη, Γούλα.

Το 3 στα 3 έκανε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια σημείωσε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, ο οποίος επιβλήθηκε στο ΔΑΚ Πρέβεζας με 3-0 σετ του δυνατού Περσέα Θεσσαλονίκης. Η ομάδα του Πέτρου Παπαδόπουλου δυσκολεύτηκε μόνο στο 2ο σετ, το οποίο ήταν συναρπαστικό σε εξέλιξη και έληξε 32-30.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας δεν έχει χάσει ούτε σετ στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις.
Τα σετ: 25-16, 32-30, 25-16.
Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Π. Παπαδόπουλος): Parshyna, Ζιώγου, Τοτσίδου, Μητσοπούλου, Κούκα, Θεοδωράκη, Κοσμίδου (λ), Πατακιάρα, Ηλιάδη, Μέλου, Σιούλα, Γκίμπερτ.
Περσέας Θεσσαλονίκης (Γ. Κοτόρτσης): Θωμαϊδου, Ματίου, Κουτσολουκά, Καραδήμητρα, Ντόλια, Λουκίδη, Ευγενίδου, Επίκουρου Αθ., Λιούνη, Μπαρμπαλιού, Επίκουρου Στ., Κοτέογλου, Βογιατζόγλου, Καλεντέρογλου, Ταυλικού.

Τρίτη ήττα για τον Πανηπειρωτικό Γ.Σ.

Κοντά στην κατάκτηση του πρώτου σετ στο φετινό πρωτάθλημα, που θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή του αγώνα, έφτασε ο Πανηπειρωτικός Γ.Σ. κόντρα στη ΧΑΝΘ, από την οποία ηττήθηκε με 0-3 σετ για την 3η αγωνιστική της Α2 Ανδρών.
Η ομάδα του Κώστα Ζιώγου πλήρωσε σε ένα ακόμη παιχνίδι τα λάθη της και τον εκνευρισμό της, καθώς ακόμη και όταν έφτασε κοντά στην κατάκτηση του τρίτου σετ, δεν είχε καθαρό μυαλό να το τελειώσει και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
Τα σετ: 18-25, 18-25, 25-27.
Πανηπειρωτικός ΓΣ (Κ. Ζιώγος): Σαντζαρίδης, Λαγός, Βελόπουλος, Αποστόλου, Μητσόπουλος, Βαγγελής, Γεωργάκης (λ).

Σχετικά άρθρα

Δύο μήνες χωρίς νίκη ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

Ήττα στο τάι μπρέικ για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας

Ηπειρωτικός Αγών

Πρεμιέρα στην Pre League για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας