Αίθουσα ΣύνταξηςΚαθημερινά

Κυνήγι θησαυρού στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου

Ένα κυνήγι θησαυρού στο δάσος με τίτλο «Μα που κρύφτηκαν τα πασχαλινά αυγά;» οργανώνεται στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου τη Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις ομορφιές του δάσους και να συλλέξουν τα στοιχεία του θησαυρού, αλλά και να συμμετέχουν σε πλήθος άλλων δραστηριοτήτων στο πάρκο, το οποίο φιλοξενεί ελάφια, πέρδικες, φασιανούς, παγώνια, πέρδικες, μανδαρίνους και πολλά άλλα ζωάκια.
Οι δραστηριότητες που υπάρχουν για την ημέρα αυτή είναι κυνήγι αυγών, αναρρίχηση, τοξοβολία, τάισμα ζώων, προβολή εκπαιδευτικών βίντεο, μάθημα για τη ζωή της μέλισσας από ειδικούς και φωτογράφιση με τις μασκότ του πάρκου.
Έως τις 4 Μαΐου υπάρχει σε προσφορά εισιτήριο 10 ευρώ με όλες τις δράσεις και 5 ευρώ για συμμετοχή στο κυνήγι θησαυρού και βόλτα στο πάρκο. Από 4 Μαΐου και μετά γενική είσοδος 7 ευρώ. Απαραίτητη η κράτηση θέσης στα τηλέφωνα 6932580464 και 6947529992. Προπώληση εισιτηρίων στο more.com, στο Public και τηλεφωνικά.