Αίθουσα ΣύνταξηςΚαθημερινά

Κάλεσμα για συνδρομή στους πληγέντες από τον Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

Συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους πληγέντες των καταστροφικών πλημμυρών δείχνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιωαννιτών (ΟΚΠΑΠΑ), που συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια, καλώντας τους πολίτες να συνδράμουν.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι εμφιαλωμένο νερό (μικρή συσκευασία), τρόφιμα μακράς διαρκείας, τυποποιημένα τρόφιμα έτοιμα για κατανάλωση (κονσέρβες, γάλα μακράς διαρκείας, μπισκότα, κομπόστες, χυμούς, παξιμάδια , διάφορα αλμυρά ή γλυκά σκευάσματα κλπ.), είδη ατομικής υγιεινής και κλινοσκεπάσματα.

Οι πολίτες που θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να απευθυνθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, που βρίσκεται στο ΚΕ.ΠΑ.ΒΙ. (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου  11, κατάστημα  126) από σήμερα Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου έως τις 4 το μεσημέρι, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου από τις 8 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2651054269, 2651030504.

Σχετικά άρθρα

Ένας ακόμη βανδαλισμός σε βρεφονηπιακό σταθμό

Στόχος βανδαλισμού ο 5ος Βρεφονηπιακός Σταθμός

Βρίσκουν ξανά βηματισμό τα ΚΑΠΗ