Πολιτισμός

Ο Ηλίας Βρεττός στο Stage – Κλήρωση προσκλήσεων

Λαϊκό τόνο στη σκηνή του Stage θα δώσει ο Ηλίας Βρεττός την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου. Με κεκτημένη ταχύτητα από τις sold out εμφανίσεις του Tokyo Theater Athens, αλλά και τα ολοκαίνουρια single «Ώρα μοναξιάς» και «Η αγάπη μπορεί», ο δημοφιλής τραγουδιστής έρχεται για ένα live στα Γιάννενα.

Ο Ηλίας Βρεττός μπήκε στη δισκογραφία το 2009 και, έκτοτε, συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού και εμφανίζεται σε μερικά από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Πολύ σημαντικές ήταν οι συνεργασίες του με τον Σταμάτη Γονίδη, τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, τον Νίκο Μαρκόπουλο, την Έλλη Κοκκίνου και τον Γιώργο Τσαλίκη.
Είσοδος 15 ευρώ με ποτό. Απλή φιάλη 110 ευρώ στα τέσσερα άτομα (χωρίς εξτρά είσοδο). Κρατήσεις στο τηλέφωνο 2651035370. Οι πόρτες ανοίγουν στις 11 το βράδυ και το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 12 τα μεσάνυχτα.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο μονές προσκλήσεις για το live του Ηλία Βρεττού. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Βρεττό» στο θέμα του mail, μέχρι τηνΤετάρτη, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Vodka Juniors και Bad Movies στο Stage (Κλήρωση πρόσκλησης)

Αναβάλλεται η συναυλία των Μπλε

Οι «Μπλε» έρχονται στο Stage (κλήρωση προσκλήσεων)