ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Hidden in the basement» με νέα δουλειά στο Castillo

Στη σκηνή του Castillo Bar θα βρεθούν την Κυριακή 12 Ιανουαρίου οι Hidden in the basement, στο πλαίσιο της περιοδείας τους για την προώθηση του τρίτου full length album τους με τίτλο «Cursed by the Sun».

Δημιουργημένοι το 2007, με βασικό κίνητρο την αγάπη τους για την μουσική που παίζουν, οι Hidden in the Basement έχουν ήδη διαγράψει μία ποιοτική και συνεπή πορεία στην εγχώρια underground σκηνή. Έχοντας ανέβει σε σκηνές σε Ελλάδα, Άγκυρα, Κωνσταντινούπολη, αλλά και σε όλη την Ευρώπη στο πλευρό σημαντικών σχημάτων του ήχου, όπως οι Sepultura, Karma to Burn, Orange Goblin, Burst, Clutch, Septic Flesh και Rotting Christ, οι Hidden in the Basement πάντα αποσπούν τα θετικότερα σχόλια για τις ζωντανές εμφανίσεις τους, οι οποίες χαρακτηρίζονται από μια ανεβαστική rock’n’roll ενέργεια, και έναν χεβιμεταλικό τσαμπουκά.
Special guests της βραδιάς οι Bloodvault band.
Το live θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και τα εισιτήρια κοστίζουν 6 ευρώ στην είσοδο και 5 ευρώ στην προπώληση από τα καταστήματα Γερμανός και Manthos optical , το Ioannina School of Music και από τους Bloodvault.

Και Daffodils

Μία ημέρα νωρίτερα, μεθαύριο Σάββατο στις 10 το βράδυ, το Castillo bar φιλοξενεί την ανερχόμενη τοπική μπάντα Daffodils με εκτελέσεις τραγουδιών blues, rock, και pop-punk. Οι Daffodils αποτελούνται από πέντε άτομα και συγκεκριμένα τον Βαγγέλη Κολόκα και τον Γιώργο Δημητριάδη στις κιθάρες, τον Χρήστο Βαλερά στο μπάσο, τον Νίκο Στάκα στα ντραμς και την Αγνή Δασκάλου στη φωνή. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Μια συναυλιακή αναδρομή στους Tuxedomoon (Κλήρωση πρόσκλησης)

O Blaine L. Reininger των Tuxedomoon στο Castillo bar

Τζαμάλα Rock Party με τους Δe Luckies στο Castillo