ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Τζαμάλα Rock Party με τους Δe Luckies στο Castillo

Τζαμάλα στο Castillo bar… ανάβουν την Κυριακή 1 Μαρτίου οι Δe Luckies, που έχουν δημιουργήσει τη δική τους παράδοση, διοργανώνοντας κάθε Κυριακή Αποκριών τα τελευταία τέσσερα χρόνια το Τζαμάλα Rock Party.

Από τις 10 το βράδυ, οι Δε Luckies, μεταμφιεσμένοι στους αγαπημένους τους ροκ σταρς, υπόσχονται ένα ξέφρενο τρίωρο ροκ πάρτι με τη δική τους δισκογραφία, ξένες διασκευές αλλά και ένα μίνι αφιέρωμα στην ελληνική ροκ σκηνή.
Την παράσταση stand up comedy «Μπουγάτσα καλαμάκι» παρουσιάζουν την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στο Castillo δύο παντελώς αταίριαστοι κωμικοί, ο Πέτρος Τσιτσεκλής και ο Δημήτρης Χριστοδούλου, που υπόσχονται μια βραδιά άφθονου γέλιου, μέσα από κόντρες και αντιθέσεις.
Ακολουθεί το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου ο Κώστας Αντύπας, που έρχεται και πάλι στα Γιάννενα για μία βραδιά γεμάτη διασκέδαση. Με ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο κέφι και αποκριάτικη διάθεση, παρέα με τους μουσικούς του, στήνει ένα μεγάλο πάρτι επί σκηνής. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει παλιότερα δικά του τραγούδια, πρωτότυπες διασκευές κλασικών και αγαπημένων από την ελληνική και ξένη δισκογραφία.
Τηλέφωνο κρατήσεων 2651071777 και ηλεκτρονικά στη σελίδα του Castillo στο Facebook (Castillo Ioannina).

Σχετικά άρθρα

Απόκριες με Δε Luckies στο Θυμωμένο Πορτραίτο

«Δε Luckies» και ένα tribute στον Chet Baker

Τζαμάλα πάρτι με τους «Δε Luckies» στο Θυμωμένο Πορτραίτο