ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Lia Hide και Bliss στο Castillo bar

Τη Lia Hide (Λία Γεωργακοπούλου) φιλοξενεί την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στη σκηνή του το Castillo bar, στην αρχή ενός ακόμη τριημέρου με live.

H Lia Hide συνθέτει, γράφει μουσική, τραγουδάει και παίζει πιάνο. Κατά τα άλλα είναι ένα «φωτεινό» και χαρούμενο κορίτσι, που γράφει «σκοτεινά» κομμάτια. Μετά από πολυάριθμες συμμετοχές στην εγχώρια electronica (A Dog Named Rodriguez, Robin Skouteris, Influence και άλλα), το 2013 κυκλοφόρησε το «Home», τον πρώτο της προσωπικό δίσκο στην ΕΜΙ, και εμφανίστηκε σε Αμερική, Αγγλία, Νορβηγία, Πολωνία και στη χώρα μας με τους Tricky, Anneke, Kovacs, Keep Shelly in Athens και KBHTA, μεταξύ άλλων. Έχει σπουδάσει κλασικό πιάνο και κλασικό τραγούδι, musical, είναι απόφοιτος μουσικών σπουδών και μόλις τελείωσε ένα δεύτερο μεταπτυχιακό, αυτήν τη φορά, στην τραγουδοποιία. Διδάσκει μουσική, γράφει μουσική για το θέατρο και που και που ζωγραφίζει.
Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, το Ioannina School of Music (ISM) φιλοξενεί στο Castillo bar δυο ταλαντούχους μουσικούς, τον Μπάμπη Τυρόπουλο και τον Κώστα Μαγγίνα. Η βραδιά θα ξεκινήσει με σεμινάριο κιθάρας στις 8.30 και θα ακολουθήσει live πάρτι.
Το τριήμερο ολοκληρώνεται το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου με τους Bliss, ένα από τα πιο δραστήρια live n’ party band της Θεσσαλονίκης, που είναι γνωστοί για τα εκρηκτικά non stop live party τους και το πάντρεμα πολλών ειδών στη μουσική τους, από το rock n’roll των 60s μέχρι τις τελευταίες σύγχρονες pop επιτυχίες.

Σχετικά άρθρα

Μια συναυλιακή αναδρομή στους Tuxedomoon (Κλήρωση πρόσκλησης)

O Blaine L. Reininger των Tuxedomoon στο Castillo bar

Τζαμάλα Rock Party με τους Δe Luckies στο Castillo