ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Νικ Ντουνούσης και Skelters στο Castillo

Δύο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις φιλοξενεί το Castillo bar (Ναπολέων Ζέρβα 2 & Πυρσινέλλα 1) τις επόμενες ημέρες.

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, ο Νικ Ντουνούσης, με το ακουστικό του σχήμα, θα «γεμίσει» τον χώρο, με την κιθάρα του και τον εκπληκτικό τρόπο παιξίματός του, με blues και rock ηχοχρώματα, σε ένα μουσικό ταξίδι από τον Μισισιπή και το Τέξας έως το Σικάγο και τη Νέα Υόρκη. Μαζί το ο Γιώργος Σμυρνής στο ηλεκτρικό μπάσο και ο Γιώργος Ευαγγέλου στα κρουστά (kajon).
Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, τη σκυτάλη παίρνουν οι The Skelters, που έρχονται στα Γιάννενα για να παρουσιάσουν το πετυχημένο μουσικό αφιέρωμα στο σημαντικότερο συγκρότημα όλων των εποχών, τους Beatles.
Οι Skelters θα ταξιδέψουν το κοινό με κομμάτια των «Σκαθαριών» από την αρχή της καριέρας τους, από το πρώτο τους άλμπουμ «Please Please Me» μέχρι το τελευταίο τους ηχογραφημένο άλμπουμ «Abbey Road», καθώς και με αρκετά από τα single που κυκλοφόρησαν την περίοδο 1963-1970. Παράλληλα, θα ακουστούν και τραγούδια από τα δύο άλμπουμ των Skelters «Explain To Me» (Pan Vox, Lyra) και «Revive» (New Dream Records).
Οι Skelters, στην παρούσα τους μορφή, αποτελούνται από τους Άγγελο Χαραβιτσίδη (κιθάρα, φωνητικά, πιάνο), Δανιήλ Χαραβιτσίδη (ντραμς, κρουστά, φωνητικά, πιάνο), Κωστή Βογιατζόγλου (κιθάρα, φωνητικά) και Θοδωρή Νικολάου (μπάσο).
Και τα δύο live ξεκινούν στις 10 το βράδυ. Τηλέφωνο κρατήσεων 2651071777 ή ηλεκτρονικά στη σελίδα του Castillo στο facebook (Castillo bar).

Σχετικά άρθρα

Μια συναυλιακή αναδρομή στους Tuxedomoon (Κλήρωση πρόσκλησης)

O Blaine L. Reininger των Tuxedomoon στο Castillo bar

Τζαμάλα Rock Party με τους Δe Luckies στο Castillo