Πολιτισμός

«Εκείνος κι εΚΕΙΝΟΣ» με τους Λ. Ελευθερίου και Αντ. Κρόμπα

O Λευτέρης Ελευθερίου και ο Αντώνης Κρόμπας είναι «εκείνος κι εκείνος» και έρχονται στο Stage την Παρασκευή 22 Μαρτίου για ένα καταιγιστικό δίωρο, στη διάρκεια του οποίου θα σχολιάσουν, θα σατιρίσουν, θα εκνευρίσουν και θα ερεθίσουν το κοινό, θέτοντάς του ερωτήματα, απαγγέλοντας ποιήματα, κάνοντας τράκα χρήματα, συγχωρώντας τα κρίματα του… Παράλληλα, θα απαντήσουν σε προσβολές και θα στείλουν κατάρες και απειλές.

Η παράσταση ξεκινά στις 10 το βράδυ και τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στο ταμείο και 8 ευρώ το μειωμένο, το φοιτητικό και στην προπώληση από τα καταστήματα Γερμανός (απέναντι από Ρολόι), Giorgio (στοά Ορφέα) και Vision of Sound (Ν. Ζέρβα 78), τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, από όλο το δίκτυο μεταπωλητών της Viva και από τα Seven Spots.
Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό. Όλα τα εισιτήρια του stand up είναι καθήμενων και ανάλογα με την προσέλευση θα λειτουργήσει και ο εξώστης.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο μονές προσκλήσεις για το stand up comedy των Λ. Ελευθερίου και Αντ. Κρόμπα. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για stand up comedy» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 22 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

«Πιάστηκα» με τον Κώστα Μαλιάτση στον Πολυχώρο Αγορά

«Ήρθε η ώρα του Καραμανλή (Χωρίς Μέσον)» στο Θυμωμένο Πορτραίτο

Ένα πρωτότυπο stand-up comedy με ζώδια και πολλή μουσική