Πολιτισμός

Metal show με Rotting Christ και Spider Kickers

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, οι Rotting Christ επιστρέφουν με έναν ολοκαίνουριο δίσκο και έρχονται στο Stage για να παρουσιάσουν το «The Heretics».

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, οι Rotting Christ επιστρέφουν με έναν ολοκαίνουριο δίσκο και έρχονται στο Stage για να παρουσιάσουν το «The Heretics».
Το live οργανώνουν η Bullet Productions και το Bite the Bullet Radio Show -Studio E 103,00 FM το Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ. Η κορυφαία metal μπάντα της χώρας υπόσχεται το μεγαλύτερο metal show, που έχει γίνει ποτέ στην Ήπειρο. Μαζί τους η θρυλική γιαννιώτικη death/thrash μπαντα των Spider Kickers, συνοδοιπόροι των Rotting Christ από το 1986, με νέο δίσκο στις αποσκευές τους. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι melodic death metallers Psyanide από τη Θεσσαλονίκη.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ στο ταμείο και 10 ευρώ στην προπώληση από το Rock Cafe Indian (Ανεξαρτησίας 14), Rock Bass Club (Αετοράχης 16), Manthos Optical (Αβέρωφ 16), Music Shop «Giorgio» (Στοά Ορφέα), Modern Music School Ioannina (Ναπ. Ζέρβα 65), Γερμανός (απέναντι από το Ρολόι), Vision of Sound (Ναπ. Zέρβα 78), Rocka Rolla (Ναπ. Ζέρβα 2, εντός στοάς), Home Cinema Dvd Club (Άρτα), The Nephilim Metal Musicstore (Θεσσαλονίκη) και Δισκάδικο «Μελωδία» (Καστοριά).

Κλήρωση πρόσκλησης

O Η.Α. κληρώνει μία μονή πρόσκληση για τους Rotting Christ. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Rotting Christ» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί στο mail με το οποίο συμμετείχε στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβει την πρόσκλησή του.

Σχετικά άρθρα

Vodka Juniors και Bad Movies στο Stage (Κλήρωση πρόσκλησης)

Αναβάλλεται η συναυλία των Μπλε

Οι «Μπλε» έρχονται στο Stage (κλήρωση προσκλήσεων)