ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ερωτηματολόγιο για την μετακίνηση με ποδήλατο

Πυλώνας για την βελτίωση των συνθηκών κινητικότητας στην πόλη των Ιωαννίνων αποτελεί η χρήση του ποδηλάτου, με τον δήμο Ιωαννιτών να στοχεύει στην ενσωμάτωσή του στην καθημερινότητα των πολιτών.

Προς αυτή την κατεύθυνση ζητά από τους ίδιους τους πολίτες να «συνδιαμορφώσουν» τις αναγκαίες υποδομές και συνθήκες, συμμετέχοντας σε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, με τις απαντήσεις να αποτελούν τον «πιλότο» για την ανάληψη σημαντικών πρωτοβουλιών.

Ο δήμος Ιωαννιτών προσκαλεί τους δημότες να αφιερώσουν πέντε λεπτά από τον χρόνο τους για να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο (https://bit.ly/3TXdFbh) που αναζητά τα προβλήματα, τις δυσκολίες και τις επιθυμίες/προτάσεις τους, είτε κάνουν ποδήλατο, είτε επιθυμούν να κάνουν.

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και οι απαντήσεις θα αξιοποιηθούν από τον δήμο Ιωαννιτών για την καλύτερη ενσωμάτωση του ποδηλάτου στην πόλη.

Η συμμετοχική διαδικασία για την ενσωμάτωση του ποδηλάτου στην πόλη είναι σε εξέλιξη, ενώ το 2ο συμμετοχικό εργαστήρι για το ποδήλατο θα γίνει τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία).

Σχετικά άρθρα

Στοίχημα με αποδέκτες εντός και εκτός Ιωαννίνων

Πρώτο συμμετοχικό εργαστήριο για το ποδήλατο στα Γιάννενα

Τα Γιάννενα θέλουν να αγαπήσουν το ποδήλατο