ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Αλυσίδα βοήθειας από τα Γιάννενα στην Εύβοια

Μεγάλη είναι ήδη η ανταπόκριση των πολιτών και επιχειρήσεων της περιοχής των Ιωαννίνων στο κάλεσμα του δήμου Ιωαννιτών και του ΟΚΠΑΠΑ για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών της χώρας και ιδιαίτερα της Εύβοιας.

Η συγκέντρωση ειδών ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή, προκειμένου να αποσταλούν στην περιοχή της Εύβοιας μετά από συνεννόηση με τους φορείς αυτοδιοίκησης της περιοχής και ειδικότερα του δήμου Μαντουδίου.
Η συγκέντρωση της βοήθειας γίνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (κτίριο ΚΕΠΑΒΙ) από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Τηλέφωνο επικοινωνίας 26510 30504.
«Η ανταπόκριση είναι συγκινητική για μια ακόμη φορά», σημείωσε ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρης Πάνου, επισημαίνοντας πως, μετά από επικοινωνία που υπήρξε με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης στις περιοχές που έχουν υποστεί τεράστιες καταστροφές και εξακολουθούν να δίνουν μάχη με την πύρινη λαίλαπα, τα είδη που κατά προτεραιότητα απαιτούνται είναι παυσίπονα, αντιβιοτικές κι ενυδατικές κρέμες, μάσκες, γάζες, πάνες μωρών και ηλικιωμένων, μωρομάντηλα, χαρτί υγείας, νερά, κονσέρβες, φρυγανιές, παξιμάδια, κρουασάν, μπισκότα, γάλατα εβαπορέ, μακαρόνια, ρύζι, χυμοί και ζωοτροφές.

Σχετικά άρθρα

Ένας ακόμη βανδαλισμός σε βρεφονηπιακό σταθμό

Κάλεσμα για συνδρομή στους πληγέντες από τον Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

Η «χειρότερη Δημοτική Αρχή ever»