Αριστερά: Ο Αλφρέδο Γκλασμάνης με τον αντιπεριφερειάρχη Βασίλειο Γοργόλη Δεξιά: Ο Εδουάρδο Κοντογιωργάκης παραλαμβάνει την πλακέτα από τον γιατρό Σπύρο Σιαράβα
Αθλητικά

Τιμήθηκαν Γκλασμάνης και Κοντογιωργάκης

Προχθές βράδυ, σε κέντρο της περιοχής, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η φετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους δύο μεγάλους Αργεντινούς της χρυσής εποχής Αλφρέδο Γκλασμάνη και Εδουάρδο Κοντογιωργάκη, που ζουν μόνιμα στα Γιάννινα, οι οποίοι τιμήθηκαν με πλακέτα για την προσφορά τους. Στο πρόσωπό τους τιμήθηκε μια ολόκληρη γενιά μεγάλων παικτών, που έκαναν μεγάλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «Λόκο» αλλά και ο τεράστιος «Πουλάκο» ήταν τα σύμβολα εκείνης της εποχής. Τις πλακέτες επέδωσαν στον Αλφρέδο Γκλασμάνη ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλειος Γοργόλης και στον Εδουάρδο Κοντογιωργάκη ο γιατρός Σπύρος Σιαράβας, που προσέφερε επί πολλά χρόνια τις επιστημονικές υπηρεσίες του στον ΠΑΣ και είναι επίτιμο μέλος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα.
Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο πρόεδρος των βετεράνων Θανάσης Χαρίσης, ευχόμενος σε όλους υγεία και δύναμη το 2019, ενώ ανέφερε ότι η ομάδα πλαισιώθηκε και από άλλους βετεράνους παίκτες και θα συνεχίσει να δίνει αγώνες για κοινωνικούς σκοπούς. Πλην του προέδρου Θανάση Χαρίση και των τιμωμένων προσώπων, ήταν ακόμη στην εκδήλωση οι παλιοί παίκτες Λιάκος, Αλεξάκης, Παπαγγέλης, Γιάτσος, Οικονόμου, Κλείτσας, Κατσίφας, Ντέτσικας, Νέος, Παπαρούνας, Γκολφινόπουλος, Κουβεντάρης, Βαρτζιώτης Παύλος, Τζιάλλας, Σιχλιμοίρης, Καλούδης, Λαδιάς, Κοντοδήμας, Κατερίνης, Γιαννάκης Κώστας, Γήτας, Γκαρόζης, Μπούρμπος Αλέκος, Μπουτσουρής και άλλοι. Κοντά στην ομάδα πάντα και ο φροντιστής Ανδρέας Ευαγγέλου. Το φλουρί έπεσε στον παλιό άσο Γιάννη Γιάτσο, που είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Σχετικά άρθρα

Από τον Παστερνάκη στον Πίτου Γκαρσία

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Όλα για όλα με τον ΠΑΟΚ και ό,τι προκύψει

Ηπειρωτικός Αγών