ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Στιγμές από το Ioannina Rock City 2020 μέσα από το YouTube

Στιγμές από το Ioannina Rock City 2020 θα παρουσιάσει το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ιωαννιτών μέσα από το κανάλι του στο YouTube και τη σελίδα του στο facebook σήμερα Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, στις 9 το βράδυ.

Για δύο μέρες, στις 21 και 22 Ιουλίου, παρά τις δύσκολες καταστάσεις που βιώναμε, με μεγάλη προσοχή και ασφάλεια, όλη η πόλη έζησε μια γιορτή του ροκ με καλεσμένο το Ronnie Romero, τη φωνή των Richie Blackmore’s Rainbow.
Την πρώτη ημέρα, μία κινητή μουσική σκηνή με τον Γιώργο Γάκη και τους Troublemakers (feat. Bob Saganas) και τον Stuart Craig ξεκίνησε από την οδό Δωδώνης, διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και περιμετρικά το Κάστρο. Παράλληλα, στην πλατεία Μαβίλη, είχε στηθεί μια Rockarolla, όπου εμφανίστηκαν πάνω σε καραβάκια τα ροκ συγκροτήματα. Blues People, Dead or Alive (Bon Jovi Tribute), MK’s. Stella J. Lavender.
Τη δεύτερη ημέρα η κινητή μουσική σκηνή ακολούθησε την ίδια διαδρομή με τον μεγάλο καλεσμένο του φεστιβάλ, τον Ronnie Romero. Στη Rockarolla, το ένα καράβι είχε «μουσικούς» επιβάτες τους Daffodils και τους Fellony Case, ενώ το δεύτερο τους Αυτόπτες Μάρτυρες και τους InΣomnia Band. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις ήταν ελεύθερη για το κοινό. Όλοι οι Γιαννιώτες καλλιτέχνες συμμετείχαν αφιλοκερδώς σε αυτό το διήμερο που στόχο είχε όχι μόνο την ψυχαγωγία αλλά και την τουριστική προβολή και την ανάδειξη της πόλης μας.

Σχετικά άρθρα

Βήμα στη μουσική σκηνή της πόλης

Μουσική στον δρόμο… στη λίμνη… παντού

Χωρίς drive in concert, αλλά με Ronnie Romero το Ioannina Rock City