ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

The Blues People και Bad Movies στο Castillo

Ένα εξαιρετικό double bill αφιέρωμα σε δύο από τους σημαντικότερους και πιο επιδραστικούς μουσικούς όλων των εποχών, τους Jimi Hendrix και Stevie Ray Vaughan, θα παρουσιάσουν οι The Blues People στο Castillo την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, στις 10 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο.

Και οι δυο μουσικοί θεωρούνται από τις πιο επιδραστικές μορφές στην ιστορία της rock και blues μουσικής, με δεύτερο κοινό την πολυτάραχη αλλά και πολύ σύντομη ζωή τους.
Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, τη σκυτάλη παίρνουν οι Bad Movies, που επιστρέφουν με το δικό τους full set στα Γιάννενα, μετά το περσινό live με τους Vodka Juniors. Λίγο πριν την ηχογράφηση του καινούριου τους δίσκου, παρουσιάζουν τα νέα τραγούδια τους, αλλά και επιλογές από παλαιότερα.
Μαζί τους ένα από τα καλύτερα Official Motörhead tribute bands στον κόσμο, οι City Kids.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στο ταμείο και 8 ευρώ στην προπώληση από τα καταστήματα Γερμανός, Manthos Optical και Beatnik.
Τέλος, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ, η Σχολή χορού Αzabache θα κόψει στο Castillo την πίτα της και θα ακολουθήσει το καθιερωμένο λάτιν γλέντι μέχρι τελικής πτώσης με DJ τον Tony Morreno.

Σχετικά άρθρα

Μια συναυλιακή αναδρομή στους Tuxedomoon (Κλήρωση πρόσκλησης)

O Blaine L. Reininger των Tuxedomoon στο Castillo bar

Τζαμάλα Rock Party με τους Δe Luckies στο Castillo