ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Με ικανοποιητική προσέλευση η αιμοδοσία

Στο κάλεσμα των νοσοκομείων της πόλης για ενίσχυση των μονάδων αιμοδοσίας ανταποκρίθηκε η δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα», που συνεργασία με τον ΟΚΠΑΠΑ του δήμου Ιωαννιτών και το τμήμα αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου προχώρησαν σε μια ανοιχτή αιμοληψία με τη συμμετοχή μελών και φίλων της παράταξης.

Μεταξύ εκείνων που προσέφεραν λίγο από τον χρόνο τους για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ήταν και ο επικεφαλής της παράταξης και πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Άρης Μπαρτζώκας, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα υπέρ της εθελοντικής αιμοδοσίας.
Η αιμοληψία, που είχε ικανοποιητική προσέλευση, έγινε στον χώρο όπου στεγάζονται το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο του Οργανισμού, με τον πρόεδρο και δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Δημήτρη Πάνου να σημειώνει ότι οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στη διάθεση όσων συλλογικών φορέων επιθυμούν να προβούν σε ανάλογες πρωτοβουλίες.
Παράλληλα, έκανε γνωστό πως ο ΟΚΠΑΠΑ θα διοργανώσει και άλλες αντίστοιχες δράσεις, προσκαλώντας τους εργαζόμενους των δομών του να δώσουν εθελοντικά αίμα και να συμβάλουν στην προσπάθεια.

Σχετικά άρθρα

Αιμοδοσία στο Λύκειο Ελληνίδων

Ο Άρης Μπαρτζώκας νέος πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων

Ηπειρωτικός Αγών

O Άρης Μπαρτζώκας νέος Γραμματέας της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή»