ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη

Ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της Ιόνιας Οδού, στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου (Α/Κ) Αντιρρίου και του Α/Κ Γαβρολίμνης, θα ισχύσει την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ κάθε ημέρας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων των σηράγγων Μακύνειας και Κλόκοβας.

Όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αντίρριου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται μέσω του Α/Κ Γαβρολίμνης. Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Γαβρολίμνης και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Αντίρριου.
Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας, ενώ οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Γαβρολίμνης θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος Α/Κ Νότιος Αγρινίου – Α/Κ Γαβρολίμνης, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει (οι κινούμενοι προς Αντίρριο) είτε πρόκειται να διανύσουν (οι κινούμενοι προς Ιωάννινα).
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Σχετικά άρθρα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην 28ης Οκτωβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ασφαλτικών εργασιών στην Ιόνια Οδό