ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Επαναβεβαίωση της στήριξης στη δημοτική αρχή

Τη συνέχιση της συμμετοχής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» στη δημοτική αρχή αποφάσισε ομόφωνα η γενική συνέλευση της δημοτικής παράταξης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Απριλίου.

Η συζήτηση ξεκίνησε με απολογισμό της δράσης και πεπραγμένων των μελών της παράταξης που μετέχουν τόσο στη διοίκηση όσο και στα συμβούλια των οργανισμών και επιτροπών του Δήμου. Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου, «μέσα από τις τοποθετήσεις των μελών και την εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε αναφορικά με τις εξελίξεις, όπως διαμορφώθηκαν στη δημοτική αρχή μετά την απώλεια του Μωυσή Ελισάφ και την ανάδειξη νέου δημάρχου, κατέληξαν στην ομόφωνη απόφαση να συνεχιστεί η δυναμική και δημιουργική τους συμμετοχή στη δημοτική αρχή, έτσι όπως είχε αποφασιστεί στην αρχή της δημοτικής περιόδου».
Η συνέλευση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση όλων των μελών «να υπερασπιστούν το έργο και τη συνέχεια της σύμπραξης, τηρώντας τις δεσμεύσεις τους απέναντι στον γιαννιώτικο λαό για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής και την ανάδειξη των Ιωαννίνων στην πόλη που μας αξίζει να ζούμε», αναφορά που μπορεί να αναγνωστεί ως απόφαση κοινής καθόδου στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σχετικά άρθρα

Προαναγγελία κοινής καθόδου στις αυτοδιοικητικές εκλογές

«Κανένα κενό εξουσίας δεν υφίσταται»

Μ. Ελισάφ: «Η ελπίδα προϋποθέτει την απελπισία»

Ηπειρωτικός Αγών