ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Αιτήσεις ένταξης και επανένταξης στους Δημοτικούς Λαχανόκηπους

Αίτηση επανένταξης θα πρέπει να υποβάλλουν όσοι διαθέτουν αγροτεμάχιο στους Δημοτικούς Λαχανόκηπους του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) του Δήμου Ιωαννιτών, ενώ παράλληλα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ένταξης και όσοι πολίτες ενδιαφέρονται για την παραχώρηση αγροτεμαχίων.

Οι αιτήσεις ένταξης και επανένταξης θα πρέπει να κατατεθούν από τη Δευτέρα 24 έως και τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στα γραφεία του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. (Αβέρωφ 6, Ισόγειο ΚΕΠ Υγείας, 2651054269 και 2651361402, υπόψιν Κατερίνας Λώλη και Έφης Σάρρα).
Οι Δημοτικοί Λαχανόκηποι αποτελούν μια δράση του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. από το 2013, που έχει σκοπό την υποστήριξη, διευκόλυνση και κάλυψη των αναγκών σε κηπευτικά, των ευπαθών ομάδων της πόλης αλλά και τη στήριξή τους για κοινωνικοποίηση, βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, τη δημιουργική απασχόληση καθώς και την ευκαιρία για άσκηση και αναψυχή, παραχωρώντας τους προς καλλιέργεια αγροτεμάχιο γης 50-70 τ.μ..
Ο Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. διαθέτει έκταση στη θέση «Βοϊδολίβαδο» της Δημοτικής Κοινότητας Σταυρακίου. Η έγκριση των δικαιούχων γίνεται από την Επιτροπή Διοίκησης των Δημοτικών Λαχανόκηπων. Δικαιούχοι είναι οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Ιωαννιτών, οι οποίοι πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια.

Σχετικά άρθρα

Ένας ακόμη βανδαλισμός σε βρεφονηπιακό σταθμό

Κάλεσμα για συνδρομή στους πληγέντες από τον Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

Στόχος βανδαλισμού ο 5ος Βρεφονηπιακός Σταθμός