ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Επίσκεψη εξπρές του Χρ. Στυλιανίδη στα Γιάννενα

Ολιγόωρη θα είναι η αυριανή επίσκεψη του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη στα Γιάννενα.

Ο κ. Στυλιανίδης θα παραστεί στις 11 το πρωί σε τελετή παράδοσης επιβατικών αυτοκινήτων τύπου pickup 4×4 για τις ανάγκες του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας από την Περιφέρεια Ηπείρου προς τους δήμους της, παρουσία του περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη, του δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ και όλων των δημάρχων της περιοχής.
Πρόκειται για οχήματα τα οποία θα αξιοποιηθούν για την πρόληψη και αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών, αλλά και κάθε άλλης έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας. Η προμήθεια των οχημάτων έγινε με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ. Τον υπουργό θα συνοδεύει ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου.
Η παράδοση- παραλαβή θα γίνει στις 11 το πρωί, στον χώρο του εργοταξίου της Περιφέρειας Ηπείρου, δίπλα από το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων (Εγκαταστάσεις πρώην ΔΕΣΕ).
Στη συνέχεια, ο κ. Στυλιανίδης και ο κ. Παπαγεωργίου θα μεταβούν στη Φλώρινα, όπου θα βρίσκεται κυβερνητικό κλιμάκιο και θα πραγματοποιηθεί αυτοψία στην ευρύτερη περιοχή για την αποτίμηση των συνεπειών του σεισμού που έπληξε τη Φλώρινα πριν από λίγες ημέρες.

Σχετικά άρθρα

Αρχικά με ιδιωτικές εταιρείες, στο μέλλον με ίδια μέσα

Γεωργία Χαλάτση

«Επίτευγμα» προς μίμηση η ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας

Αποστόλης Τζελέτας

Διά χειρός Στυλιανίδη η παράδοση οχημάτων Πολιτικής Προστασίας στους δήμους