ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Χρήσιμος εξοπλισμός από τα… «κουφάρια»

Πρόταση για τη διάθεση σημαντικού μέρους του εξοπλισμού που εξασφαλίστηκε από τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού, θα καταθέσει ο δήμος Ιωαννιτών.

Αυτό ανέφερε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αϊβατίδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Γιάννενα. Πολίτες για την Ανατροπή» Βλάση Παπαχρήστου. Όπως τόνισε, με την ιδιότητα του μέλους της ομάδας που επιθεώρησε τον εξοπλισμό, μέρος του μπορεί να αξιοποιηθεί σε εγκαταστάσεις του δήμου, αναφέροντας ενδεικτικά πυλώνες για ανοιχτές εγκαταστάσεις, προβολείς, ηχητικές εγκαταστάσεις και καθίσματα, που μπορούν να τοποθετηθούν στις κερκίδες σχολικών γυμναστηρίων. «Δεν ξέρω αν έχει δει τα κουφάρια που αναφέρεται», απάντησε χαρακτηριστικά στη σχετική αναφορά του κ. Παπαχρήστου, που μίλησε για «εξοπλισμό 20ετίας από τα κουφάρια των ολυμπιακών εγκαταστάσεων».
Στο μεταξύ, άγνωστο είναι το πότε θα δοθούν προς χρήση στα αθλητικά σωματεία τα σχολικά γυμναστήρια, με τη δημοτική αρχή να συνδέει το όλο θέμα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού.
Το θέμα έθεσε η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα_2023» Τατιάνα Καλογιάννη μετά από σχετική επιστολή της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας, με τον αντιδήμαρχο Παιδείας Γιάννη Αϊβατίδη να επικαλείται τις αυστηρές προβλέψεις των υγειονομικών πρωτοκόλλων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν μπορούν να τηρηθούν.

Σχετικά άρθρα

Θα δοθούν προς χρήση τα σχολικά γυμναστήρια, αλλά άγνωστο πότε

Από παράταση σε παράταση, καθώς τα προκάτ καθυστερούν

Από διαδραστικούς πίνακες μέχρι απολυμαντικά