ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Άσκηση ετοιμότητας στην Ιόνια Οδό στις 28 Νοεμβρίου

Ασκήσεις ετοιμότητας και αποχιονισμού θα πραγματοποιήσει η Νέα Οδός, με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Μία από αυτές θα γίνει στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αυγού και του ανισόπεδου κόμβου Εγνατίας.
Αντίστοιχα την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, από τις θα διεξαχθεί η Άσκηση Ετοιμότητας και Αποχιονισμού Χειμερινής Περιόδου 2019-2020
Το σενάριο της άσκησης, υπό την ονομασία «Ιόνια 2019», προβλέπει την πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και την εκτροπή αυτής μέσω του ανισόπεδου κόμβου Αυγού, καθώς και κατά τόπους ολιγόλεπτες βραδυπορίες από την τροχαία, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Στην άσκηση θα συμμετάσχουν προσωπικό από το Γ΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου της Ιόνιας Οδού, καθώς και της παραχωρησιούχου εταιρείας «Νέα Οδός». Κατά τη διάρκεια της άσκησης ετοιμότητας θα υπάρχει ενημέρωση των χρηστών μέσω των πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων (VMS) καθώς και μέσω των πλευρικών και μετωπικών σταθμών διοδίων.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους διερχόμενους οδηγούς να ακολουθούν πιστά την ειδική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Σχετικά άρθρα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ασφαλτικών εργασιών στην Ιόνια Οδό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Αβγό – Εγνατία