ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Διακρίσεις για το γιαννιώτικο πινγκ πονγκ στην Κοζάνη

Με διακρίσεις συνοδεύτηκε η παρουσία του Αθλητικού Συλλόγου Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων στο τουρνουά πινγκ πονγκ, που οργάνωσε ο Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης σε συνεργασία με τον Δήμο Κοζάνης, το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου.

Συνολικά συμμετείχαν επτά αθλητές και τρεις αθλήτριες στους αγώνες για μαθητές, ενώ μία συμμετοχή υπήρξε και στην κατηγορία των ενηλίκων (40 και άνω).
Στη κατηγορία του Δημοτικού, η Αικατερίνη Μαλισιόβα, σε έναν συναρπαστικό μικρό τελικό, ανέτρεψε το εις βάρος της 0-2, πέτυχε τη νίκη με 3-2 και κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο. Επίσης, ο Φίλιππος Μαλισιόβας κατέλαβε την 6η θέση στα αγόρια και η Στασινή Γκόντα την 5η θέση στα κορίτσια.
Στην κατηγορία Γυμνασίου-Λυκείου, ο Γιώργος Γκόντας ηττήθηκε στον τελικό από τον αθλητή της Καστοριάς και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, η Παναγιώτα Κρέκη κατέκτησε τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ο Ορέστης Μαντζαβίνης κατέκτησε την 6η θέση, ενώ καλά πλασαρίσματα πέτυχαν τα αδέρφια Χάρης και Γιώργος Κοντοδήμος, ο Αλέξανδρος Φραγκάκης και ο Κωνσταντίνος Κρέκης.
Τέλος, στους ενήλικες, ο Ανδρέας Τσίρος κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, πραγματοποιώντας επίσης πολύ καλές εμφανίσεις.

Σχετικά άρθρα

Πινγκ πονγκ – Απόλυτος κυρίαρχος στους παίδες ο Γιώργος Κοσμάς

Σπουδαία εμφάνιση για τον Γ. Κοσμά στην Πορτογαλία

Πινγκ πονγκ – Χρυσός στους παίδες ο Γ. Κοσμάς σε πανελλήνιο ανοικτό τουρνουά