ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Πινγκ πονγκ – Απόλυτος κυρίαρχος στους παίδες ο Γιώργος Κοσμάς

Δύο χρυσά μετάλλια, στο ατομικό και διπλό αγώνισμα, κατέκτησε ο Γιώργος Κοσμάς στην πανελλήνια τελική φάση της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στους παίδες, που διεξήχθη στο Λουτράκι Κορινθίας στις 20-23 Απριλίου, αποδεικνύοντας ότι είναι ο πρωταγωνιστής στην ηλικιακή του κατηγορία και δίκαια έχει μια θέση στην εθνική ομάδα των παίδων.

Στο ατομικό αγώνισμα συμμετείχαν 46 αθλητές μετά από τη διαδικασία των προκριματικών φάσεων. Στον τελικό, ο γιαννιώτης αθλητής αντιμετώπισε τον Γιάννη Κούτρα του Ποσειδώνα Λουτρακίου, τον οποίο κέρδισε 4-2.
Στο διπλό αγώνισμα συμμετείχαν 23 διπλά. Στον τελικό, με συμπαίκτη τον Πέτρο Λιώτση από τη Χίο, αντιμετώπισαν τους Κωνσταντίνο Αλεξούδη από την Ορεστιάδα και Γιάννη Κούτρα από το Λουτράκι, τους οποίους νίκησαν με 3-1 και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.
Σημαντική κρίνεται η συνεισφορά του προπονητή Κωνσταντίνου Κωστόπουλου τόσο στις επιτυχίες του Γιώργου Κοσμά όσο και στη θετική φετινή πορεία του συλλόγου Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων.
Από τις 27 έως τις 30 Απριλίου, ο Γιώργος Κοσμάς θα βρίσκεται με την εθνική ομάδα παίδων στην Κροατία, όπου θα συμμετάσχουν στο αξιολογημένο τουρνουά της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Σχετικά άρθρα

Βαλκανιονίκης ο Γιώργος Κοσμάς στην Ορεστιάδα

Διακρίσεις για το γιαννιώτικο πινγκ πονγκ στην Κοζάνη

Σπουδαία εμφάνιση για τον Γ. Κοσμά στην Πορτογαλία