Αθλητικά

Μπορούμε και τη νίκη με ΑΕΚ, λένε στον ΠΑΣ

Η βροχή, που έπεφτε χθες στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, και ο νοτιάς, που επικρατεί, είναι σύμμαχοι για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αν ο καιρός παραμείνει έτσι και τις επόμενες ημέρες, θα λιώσει το χιόνι στο στάδιο «Ζωσιμάδες» και δε θα χρειαστεί αποχιονισμός για να γίνει το ματς της Δευτέρας με την ΑΕΚ, ενώ λιώνουν και τα χιόνια στο ΠΕΑΚΙ, για να μπορέσει η ομάδα να κάνει κανονική προπόνηση το Σαββατοκύριακο.

Χθες η προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου της περασμένης Τρίτης με τον Πανιώνιο, έκαναν προπόνηση στο γυμναστήριο της ομάδας με ειδικές ασκήσεις, υπό την επίβλεψη του γυμναστή Βασίλη Αλεξίου. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν υπό την επίβλεψη του Γιάννη Πετράκη σε κλειστό γήπεδο ποδοσφαίρου μικρών διαστάσεων. Χωρίς ενοχλήσεις προπονήθηκε κανονικά και ο Νικολιάς, που είχε αποχωρήσει τραυματίας στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Ο Πετράκης «κατασκόπευσε» τηλεοπτικά την ΑΕΚ στον προχθεσινό αγώνα με τον Κισσαμικό. Ασφαλώς το παιχνίδι αυτό δεν προσφέρεται για συμπεράσματα, αφού στα Γιάννινα η ΑΕΚ θα είναι εντελώς διαφορετική και πολύ πιο δυνατή. Πάντως στον ΠΑΣ, παρά τη δύσκολη αποστολή που έχουν, αισιοδοξούν ότι με λίγη τύχη και μεγάλη προσπάθεια μπορούν να διεκδικήσουν ακόμη και τη νίκη. Δεν υπολογίζονται μόνο οι τραυματίες Λεό και Περιστερίδης. Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι. Ίσως να γίνει σε κάποιο γήπεδο του ΠΕΑΚΙ, που θα έχουν φύγει τα χιόνια, αφού και χθες βράδυ είχε βροχή.

15 και 10 ευρώ τα εισιτήρια

Από χθες τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ, που θα γίνει την Δευτέρα και ώρα 19.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Η ΠΑΕ έβαλε πάλι μειωμένες τιμές στις θύρες που πηγαίνει ο μεγάλος όγκος των φιλάθλων, για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση όσο το δυνατόν περισσότεροι. Στις θύρες 3,4,6 της μεγάλης σκεπαστής η τιμή είναι 15 ευρώ και στις θύρες 9, 10 της μικρής σκεπαστής η τιμή είναι 10 ευρώ. Τα παιδικά κοστίζουν 5 ευρώ και στα δερμάτινα 25 ευρώ.

Διαιτητής ο Κουμπαράκης

Διαιτητής του αγώνα ΠΑΣ – ΑΕΚ ορίστηκε ο Στέφανος Κουμπαράκης του συνδέσμου Θράκης. Βοηθοί του οι Γεώργιος Χατζηνάκος (Δράμας), Χρήστος Τζιώτζιος (Θράκης). Τέταρτος διαιτητής ο Κωνσταντίνος Κωτσάνης (Δράμας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Γεώργιος Τάμπρατζης (Αιτωλοακαρνανίας). Ο Κουμπαράκης είχε διευθύνει τον αγώνα Κυπέλλου της φετινής σεζόν Ατρόμητος – ΠΑΣ 1-2. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας οι διαιτητές που ορίστηκαν, είναι: ΟΦΗ – Πανιώνιος Κομίνης (Θεσπρωτίας), Ατρόμητος – Παναιτωλικός Παπαπέτρου (Αθηνών), Λάρισα – Απόλλων Σμύρνης Τσαμούρης (Πειραιώς), Λεβαδειακός – Ολυμπιακός Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ Σκουλάς (Θεσσαλίας), Παναθηναϊκός – Ξάνθη Ευαγγέλου (Αθηνών), Άρης – Λαμία Μανούχος (Αργολίδας).

Τελικές αποφάσεις στα μεταγραφικά

Εξελίξεις θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες στα μεταγραφικά, καθώς αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το ποιοι παίκτες ενδιαφέρουν από τη μεταγραφική λίστα που υπάρχει, για να κλείσουν και οι συμφωνίες. Για το θέμα υπήρξε χθες συνεργασία του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη και του τεχνικού διευθυντή Δημήτρη Νιαρχάκου με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη. Ο τελευταίος θα κάνει τις επιλογές των παικτών. Χθες προστέθηκε ένα ακόμη όνομα στα μεταγραφικά σενάρια του ΠΑΣ, του αμυντικού Ερνάν Μενόσε της Μπελγκράνο.

Στην Ουγγαρία ο Τσουκαλάς

Στην Ουγγαρία και στην ομάδα Κισβάρντα, που αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα, θα συνεχίσει την καριέρα του ο παλιός μέσος του ΠΑΣ Σταύρος Τσουκαλάς. Θα έχει συμπαίκτες τους Μπράνα Ίλιτς και Θοδωρή Μπέριο, τους οποίους είχε συμπαίκτες και στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η Κισβάρντα είναι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Σχετικά άρθρα

Και επίσημα από τον ΠΑΣ στην ΑΕΚ ο Σταύρος Πήλιος

VARάτε βιολιτζήδες με τέτοιες διαιτησίες!

Ηπειρωτικός Αγών

Δεν άξιζε την ήττα ο ΠΑΣ