ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Ξεκίνησαν οι αγώνες του ITF Ioannina Cup

Με αρκετό κόσμο στο πάρκο Πυρσινέλλα ξεκίνησαν την Κυριακή οι αγώνες του ITF Ioannina Cup στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων.

Ο πρόεδρος του ΟΑΙ Λάζαρος Γιώτης δήλωσε την ικανοποίησή του για την παρουσία του κόσμου στην πρώτη μέρα των αγώνων και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές που συμμετέχουν. «Είναι μια σημαντική διοργάνωση με πολύ κόσμο. Οι εγκαταστάσεις του Ομίλου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, το ίδιο και τα γήπεδα και αυτό είναι σημαντικό για τους αθλητές», τόνισε.
«Είμαστε τυχεροί που φιλοξενούμε και πάλι κορυφαίους αθλητές από όλο τον κόσμο. Είναι τιμή μας που κάθε χρόνο το ITF Ioannnia CUP είναι το αγαπημένο πρωτάθλημα των παικτών. Στόχος μας είναι να αισθανθούν άνετα καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων στα εξαιρετικά χωμάτινα γήπεδα του ΟΑΙ και να συνεχίσει το δικό μας ITF να είναι προτεραιότητα γι’ αυτούς», δήλωσε από την πλευρά της η διευθύντρια αγώνων Χρύσα Στεφοπούλου και ευχαρίστησε την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννίνων και τους χορηγούς για τη στήριξη.

Σχετικά άρθρα

Έγινε θεσμός το ITF Ioannina Cup

Με ρεκόρ συμμετοχών το ITF Ioannina CUP

Έπεσε η αυλαία στο ITF Ioannina Cup