ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Δυνατές μάχες στο Γυμνασιακό Πρωτάθλημα Πινγκ-Πονγκ

Περισσότεροι από 50 μαθητές αγωνίστηκαν στο φετινό Γυμνασιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του 10ου Γυμνασίου Ιωαννίνων το Σάββατο 14 Μαΐου.

Ήταν το 8ο πρωτάθλημα Γυμνασίων, που διοργάνωσε ο διευθυντής του 10ου Γυμνασίου Κώστας Καμπέρης, με τη συνδρομή του τοπικού αθλητικού συλλόγου «Φίλοι Επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ιωαννίνων»..
Τις πρώτες θέσεις και τα χρυσά μετάλλια στα κορίτσια χωρίς δελτίο και με δελτίο κατέκτησαν αντίστοιχα η Παναγιώτα Κρέκη (11ο Γυμνάσιο) και η Βασιλική Γκογκάκη (1ο Ανατολής), τη 2η θέση και τα ασημένια μετάλλια η Παναγιώτα Σιντόρη (10ο Γυμνάσιο) και η Γεωργία Καρανάσιου (1ο Ανατολής), και την 3η θέση και αργυρά μετάλλια η Σοφία Ντοβάνη (11ο Γυμνάσιο) και η Αλεξία Τσαρή (10ο Γυμνάσιο).
Στα αγόρια τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν στη κατηγορίες χωρίς δελτίο και με δελτίο αντίστοιχα ο Πέτρος Γκόντας (Γυμνάσιο Λογγάδων) και Φίλιππος Μανούσης (10ο Γυμνάσιο), τη 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο ο Ηλίας Αγγέλης (10ο Γυμνάσιο) και την 3η θέση και αργυρά μετάλλια ο Κωνσταντίνος Σιντόρης (10ο Γυμνάσιο) και Παύλος Τρασιάς (Γυμνάσιο Περάματος).

Αργυρό μετάλλιο για τον Γ. Κοσμά στο Πανελλήνιο Παίδων

Την 3η θέση στην Πανελλήνια τελική φάση των Παίδων, που διεξήχθη στην Ορεστιάδα στις 29 Απριλίου – 1 Μαΐου, κατέκτησε Γιαννιώτης Γιώργος Κοσμάς, που διαπρέπει στον χώρο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Επίσης, με την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρόυπολης, στην οποία αγωνίζεται με υποσχετική ενός έτους, κατέκτησε την 3η Πανελλήνια θέση στο ομαδικό αγώνισμα.

Σχετικά άρθρα

Διακρίσεις για το γιαννιώτικο πινγκ πονγκ στην Κοζάνη

Πινγκ πονγκ – Απόλυτος κυρίαρχος στους παίδες ο Γιώργος Κοσμάς

Σπουδαία εμφάνιση για τον Γ. Κοσμά στην Πορτογαλία