ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Tae Kwon-Do – Έντεκα μετάλλια για τον Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων

Έντεκα μετάλλια ήταν η συγκομιδή των 13 αθλητών του Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon-Do I.T.F. Εφήβων – Νεανίδων και Ανδρών – Γυναικών, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας στα Γιάννενα, στις 25-27 Φεβρουαρίου.

Από δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Αχιλλέας Μπαντής, στην κατηγορία Ανδρών έως 64 κιλά (μάχες) και στην κατηγορία Tul (τεχνικές) 2 Dan, και η Αικατερίνη Παπαδιώτη, στην κατηγορία Νεανίδων έως 58 κιλά (μάχες) και στην κατηγορία Tul (τεχνικές) 2 Dan. Ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Αικατερίνη Ντούκα, Σπυρίδων Θωμάς, Γεωργία Γεωργούλη, Ευστάθιος Καββαδίας, και χάλκινα οι Μιχαήλ Κασαγιάννης, Γεώργιος Ντάκουλας και Αναστασιος Ευθυμιάτος.
Επόμενος σταθμός των αθλητών του Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων, που κατάφεραν να διακριθούν, είναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Μαρτίου στο Πόρετς της Κροατίας.
Ο Α.Σ. Πρωτέας είχε ρόλο συνδιοργανωτή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, με τον προπονητής του συλλόγου των Ιωαννίνων και υπεύθυνο διαιτησίας Γεώργιο Παπαδιώτη να σημειώνει ότι η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία, κάτι που αποτυπώνεται στη μεγάλη συμμετοχή αθλητών και τον υψηλό συναγωνισμό. «Δεν είναι εύκολο εν μέσω πανδημίας να διοργανώσεις ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα. Αυτή η διοργάνωση δε θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί, αν δεν υπήρχε και η ανάλογη βοήθεια από τους τοπικούς φορείς και από τους χορηγούς», σημείωσε σε δηλώσεις του.

Σχετικά άρθρα

Έφεραν την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης

Στην κορυφή της Ευρώπης με βοήθεια εξ Ιωαννίνων

Tae Kwon-Do: Πρωτιά για τον Πρωτέα στην κατηγορία Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών