ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Με πρότυπο την ξαδέρφη της Μαρία Σάκκαρη

Δυνατές στιγμές στους θεατές του ITF Ioannina Cup που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων, στο Πάρκο Πυρσινέλλα, προσφέρουν οι δεκάδες αθλητές και αθλήτριες που συμμετέχουν και αποτελούν την μελλοντική γενιά των πρωταθλητών του αθλήματος.

Ανάμεσα σε αυτούς που διαγράφουν δυνατή πορεία. είναι η Δήμητρα Παύλου, η μεγάλη νικήτρια στο διεθνές πρωτάθλημα juniors ITF που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα.
Η Δήμητρα βρίσκεται στα Γιάννενα και αγωνίζεται διεκδικώντας ένα ακόμη έπαθλο και πολύτιμους βαθμούς στη συνολική κατάταξη. Είναι ένα από τα πρόσωπα της νέας γενιάς της ελληνικής αντισφαίρισης, μιας γενιάς που έρχεται μετά από τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη, με την τελευταία μάλιστα, να αποτελεί –εκτός από ξαδέλφη της- και πρότυπο για την αγωνιστικότητά της.
Η Δήμητρα ξεκίνησε να παίζει στα έξι της χρόνια στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, με προπονητή τον παππού της Δημήτρη Κανελλόπουλο, ο οποίος φυσικά υπήρξε πρώτος προπονητής και για την Αγγελική Κανελλοπούλου, αλλά και για τη Μαρία Σάκκαρη.
Μιλώντας για το ITF Ioannina Cup, η Μαρία είχε μόνο καλά λόγια να πει για την οργάνωση, αλλά και τις εγκαταστάσεις που διεξάγεται το διεθνές πρωτάθλημα, ευχαριστώντας τη διοίκηση του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων και όλους όσοι συμβάλλουν στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Στόχος της είναι να γίνει επαγγελματίας τενίστρια και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, δηλώνοντας έτοιμη να παλέψει σκληρά γι’ αυτό. «Όταν κάτι το θέλεις πολύ, προσπαθείς να το πετύχεις! Ο στόχος μου είναι να παίξω σε Grand Slam και παλεύω γι’ αυτό», τόνισε.

Σχετικά άρθρα

Έγινε θεσμός το ITF Ioannina Cup

Ξεκίνησαν οι αγώνες του ITF Ioannina Cup

Με ρεκόρ συμμετοχών το ITF Ioannina CUP