ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Υπερθέαμα σε δύο και τέσσερις τροχούς

Ένα πραγματικό υπερθέαμα απόλαυσαν οι δεκάδες εκατοντάδες θεατές, που βρέθηκαν στο 16ο Motor Festival «Be Brave to Be Free» των Ιωαννίνων στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Οι επαγγελματίες οδηγοί του φεστιβάλ προσέφεραν ένα τριήμερο απόλυτης μηχανοκίνητης δράσης. Δύο αρένες, on road (ασφάλτινη) και off road (χωμάτινη) για enduro cross και motocross, στις οποίες εξελίσσονταν ταυτόχρονα επιδείξεις δεξιοτεχνίας απ’ όλα τα είδη των δύο και των τεσσάρων τροχών, stunt show με μηχανές και αυτοκίνητα σε δύο ρόδες,drift show από κορυφαίους του χώρου, drag show, 4Χ4 που… διέλυαν τα πάντα στο πέρασμά τους, enduro και motocross show, τα φορτηγά του Motor Festival και όλα αυτά ενορχηστρωμένα με τρόπο μοναδικό, ώστε να δημιουργείται μια φάση… τρελή!
Το θέαμα δίπλα από τη μεγάλη μηχανοκίνητη έκθεση του Motor Festival ήταν φαντασμαγορικό και ενισχυόταν από τα air, fire και dance show των χορευτριών της διοργάνωσης, όπως, βεβαίως, και με το ιστορικό ακροβατικό της μηχανοκίνησης, τον «Γύρο του θανάτου» που έγινε ανάρπαστος.
Με ένα φαντασμαγορικό τριήμερο υπερθέαμα, από τις 21 έως και τις 23 Φεβρουαρίου, που αγκαλιάστηκε από χιλιάδες κόσμου γράφτηκε το επικό φινάλε της τριλογίας του Motor Festival των Ιωαννίνων, που είχε φιλοξενήσει την κορυφαία μηχανοκίνητη περιπέτεια στη χώρα τόσο το 2017 όσο και το 2018.
Το μαγικό ταξίδι του Motor Festival θα συνεχιστεί τον Απρίλιο με το 17ο event στο αεροδρόμιο της Τριόδου στη Μεσσήνη με τον διοργανωτή, Μιχάλη Κοντιζά να ετοιμάζει κάτι το μεγαλειώδες.

Σχετικά άρθρα

Θα πάρει… φωτιά η άσφαλτος στο 16ο Motor Festival των Ιωαννίνων

Ηπειρωτικός Αγών

Με υποσχέσεις για αδρεναλίνη στο μέγιστο

Enduro Cross Arena για πρώτη φορά στο 16ο Motor Festival

Ηπειρωτικός Αγών