ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Πινγκ πονγκ- Διεθνές προπονητικό καμπ στη Μεταμόρφωση

Ξεκίνησε από τη Τρίτη και θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή στη Μεταμόρφωση το 3ο διεθνές προπονητικό camp πινγκ-πονγκ, που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος «Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων» σε συνεργασία με τον δήμο Ζίτσας.

Πρόκειται για μια συνάντηση 20 αθλητών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης από την Ισπανία, τη Μάλτα, τη Βουλγαρία και φυσικά από τον τοπικό σύλλογο των Ιωαννίνων, κάτω από τις προπονητικές οδηγίες των καταξιωμένων στον χώρο του αθλήματος Mario Genovese από τη Μάλτα και Georgi Daskalov από τη Βουλγαρία. Ο κ. Genovese υπήρξε υψηλού επιπέδου αθλητής, αγωνίστηκε χρόνια στην Α1 στο σουηδικό πρωτάθλημα (από τα δυσκολότερα της Ευρώπης) και σήμερα είναι πιστοποιημένος προπονητής της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Ο κ. Daskalov επίσης ήταν σπουδαίος αθλητής, αγωνίστηκε στην Α1 της χώρας του και διετέλεσε προπονητής της Εθνικής Εφήβων και Γυναικών της Βουλγαρίας, ενώ σήμερα είναι ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων.
Στο κλειστό γυμναστήριο της Μεταμόρφωσης, με διπλές προπονήσεις (πρωί-απόγευμα), για έξι ημέρες, οι αθλητές, κυρίως μικρών ηλικιών, προπονούνται μεθοδικά, ανταλλάσουν την αθλητική κουλτούρα, τη φιλοσοφία και, μαζί με τις συμβουλές και κάτω από τη καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών, δημιουργούν την υποδομή, που θα τους βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην αθλητική τους εξέλιξη. Για όποιον ενδιαφέρεται να γνωρίσει το πινγκ-πονγκ, το camp αυτό αποτελεί ευκαιρία να δει λεπτομέρειες του αθλήματος.

Σχετικά άρθρα

Διακρίσεις για το γιαννιώτικο πινγκ πονγκ στην Κοζάνη

Πινγκ πονγκ – Απόλυτος κυρίαρχος στους παίδες ο Γιώργος Κοσμάς

Σπουδαία εμφάνιση για τον Γ. Κοσμά στην Πορτογαλία