Αθλητικά

Εκτός αποστολής έμειναν οκτώ παίκτες του ΠΑΣ

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Βόλο που θα γίνει αύριο Σάββατο 11/5/24 και ώρα 20.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Είναι καθαρά διαδικαστικό παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού υποβιβάστηκε ο ΠΑΣ και έχει εξασφαλίσει την παραμονή για 5η συνεχόμενη χρονιά ο ΝΠΣ Βόλος. Η σημερινή προπόνηση είναι και η τελευταία της σεζόν. Μετά το παιχνίδι οι παίκτες θα φύγουν για διακοπές, παραμένοντας άγνωστο ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν.
Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος με κάρτες Εραμούσπε και για διαφόρους λόγους (τραυματισμοί κλπ) οι Νάγκι, Παμλίδης, Τούτου, Τσαούσης, Μπάλαν, Γκάρο, Βρακάς.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ: Αθανασίου, Μπακαδήμας, Μπεγκάλα, Κόντε, Σούλης, Καραχάλιος, Κιάκος, Κύρκος, Λιάσος, Τζίνο, Ροσέρο, Ροσάλες, Λεό, Σομποτσίνσκι, Τζίμας, Ναούμης, Μίνα, Παντελάκης, Πανάγου, Σόρια.

ΜΕ 20 ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΒΟΛΟΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με 20 παίκτες είναι η αποστολή του Βόλου για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Οι παίκτες που επέλεξε ο προπονητής Χρήστος Κόντης είναι οι εξής: Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Αλχο, Μύγας, Καλογερόπουλος, Ασλανίδης, Τάχατος, Κίτσος, Ράσιτς, Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Κόμπα, Ασεχνούν, Ολιβέρα, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Χουάν Γκαρσία.

Σχετικά άρθρα

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Άρη και πήρε το πρωτάθλημα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στον νέο χάρτη της Β’ Εθνικής Κατηγορίας

Από Δευτέρα οι όποιες εξελίξεις στον ΠΑΣ Γιάννινα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος