Αίθουσα Σύνταξης

Οι Echo Tides με το «Ανδρομέδα FM» στο Beatnik

Τους Echo Tides φιλοξενεί στη σκηνή του το café bar Beatnik την Τετάρτη 5 Απριλίου, στο πλαίσιο του release tour του νέου τους δίσκου με τίτλο «Ανδρομέδα FM».

Ο Παναγιώτης Πανταζής, γνωστός ως Pan Pan (synthesizers, φωνή), αναλαμβάνει την παραγωγή και τους στίχους, και γράφει τη μουσική μαζί με τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο (μπάσο, synthesizers). Την ομάδα συμπληρώνουν η Καλλιόπη Μητροπούλου (φωνή) και ο Γιώργος Λυγουριώτης (drums). Πολλές φορές από μακριά. Κάποιες άλλες από κοντά. Άλλες φορές μόνοι τους.
Γεννημένο κατά την περίοδο της καραντίνας και επηρεασμένο από το ανάλογο post-apocalyptic κλίμα, το άλμπουμ «Ανδρομέδα FM» αποτελεί ένα σύνολο σουρεαλιστικών και sci-fi αφηγήσεων, που συγκροτούν την τρίτη δισκογραφική αποτύπωση της μουσικής και ποίησης των Echo Tides. «Ένα σημείο συνάντησης synth pop ηχοχρωμάτων και post punk ξεσπασμάτων κάτω από ένα, πανταχού παρόν, new wave πρίσμα», όπως αναφέρουν.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στο ταμείο και 8 ευρώ στην προπώληση από το Beatnik, τα καταστήματα Manthos Optical και ηλεκτρονικά από το viva.gr.

Σχετικά άρθρα

Vassilikos με το «The Grand Duet» στο Beatnik

Ο Blaine L. Reininger των Tuxedomoon στο Beatnik

Ηπειρωτικός Αγών

Οι Dury Dava έρχονται στο Beatnik

Ηπειρωτικός Αγών