Με νίκη πέρασε από την Κόνιτσα η Θύελλα Κατσικά
Αίθουσα ΣύνταξηςΑθλητικά

Μάχη σώμα με σώμα Κατσικάς και Καστρίτσας για τον τίτλο

Προβάδισμα τίτλου πήραν ο Αγροτικός Καστρίτσας που κέρδισε με σκορ 4-2 με ανατροπή σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι τον ΠΑΣ Κράψης για την 5η αγωνιστική (προτελευταία) των αγώνων πλέι οφ και η Θύελλα Κατσικά που κέρδισε στο τελευταίο λεπτό στην Κόνιτσα την τοπική Πίνδο με σκορ 2-1.

Έτσι ο τίτλος θα κριθεί την Κυριακή που θα γίνει η τελευταία αγωνιστική, στα παιχνίδια Πίνδος Κόνιτσας – Αγροτικός Καστρίτσας, Θύελλα Κατσικά – ΠΑΣ Κράψης. Σε περίπτωση ισοβαθμίας η Θύελλα Κατσικά υπερέχει έναντι του Αγροτικού Καστρίτσας και ο Αγροτικός Καστρίτσας υπερέχει έναντι του ΠΑΣ Κράψης. Στην τριπλή ισοβαθμία Καστρίτσας, Κατσικάς, Κράψης το πλεονέκτημα έχει η Καστρίτσα. Με λίγα λόγια είναι σε εξέλιξη ένα πραγματικό θρίλερ. Όσον αφορά τα σημερινά παιχνίδια, στο γήπεδο Καστρίτσας ο τοπικός Αγροτικός προηγήθηκε 1-0 με γκολ στο 9′ του Θανάση. Πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ Κράψης έκανε την ανατροπή σε 1-2 με γκολ στο 18’ του Γεωργιάδη και στο 43’ του Τσουμάνη. Στην επανάληψη πήρε πάλι τα ηνία ο Αγροτικός Καστρίτσας που με γκολ των Ηλία, Νικολάου, Θανάση έκανε το 4-2 που του χάρισε τους τρεις βαθμούς και τον έφερε πολύ κοντά στην διεκδίκηση του τίτλου. Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι. Η Κράψη με τον Σταμούλη και η Καστρίτσα με τον Δήμου.
-Στο γήπεδο Κόνιτσας στο 37’ η Πίνδος έκανε το 1-0 με τον Κυρτζόγλου και στο 48’ ισοφάρισε η Θύελλα σε 1-1 με τον Κατσίφα. Στο 90’ ο Πάνου χάρισε τη νίκη με 2-1 στην Κατσικά και την διατήρησε στην κορυφή των πλέι οφ.
Τα αποτελέσματα μεταξύ των διεκδικητών στις πέντε αγωνιστικές είναι:

Αγροτικός Καστρίτσας – Θύελλα Κατσικά 4-3
ΠΑΣ Κράψης – Αγροτικός Καστρίτσας 0-0
ΠΑΣ Κράψης – Θύελλα Κατσικά 1-3
Θύελλα Κατσικά – Αγροτικός Καστρίτσας 2-0
Αγροτικός Καστρίτσας – ΠΑΣ Κράψης 4-2
Θύελλα Κατσικά – ΠΑΣ Κράψης (Κυριακή 20/4)

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Αγροτικός Καστρίτσας – ΠΑΣ Κράψης4-2
Πίνδος Κόνιτσας – Θύελλα Κατσικά 1-2

ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Θύελλα Κατσικά 12
———————————————————
Αγροτικός Καστρίτσας 12
ΠΑΣ Κράψης 9
Πίνδος Κόνιτσας 0
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η πρώτη ομάδα της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ θα ανακηρυχτεί πρωταθλήτρια. ΠΑΣ Κράψης και Αγροτικός Καστρίτσας ξεκίνησαν με συν 2 βαθμούς. Οι αγώνες είναι διπλοί.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
17.15 Πίνδος Κόνιτσας – Αγροτικός Καστρίτσας (γηπ. Κόνιτσας)
17.15 Θύελλα Κατσικά – ΠΑΣ Κράψης (γηπ. Κατσικά)

Σχετικά άρθρα

Ο Στέφανος Σιόντης τεχνικός διευθυντής στην ακαδημία του Άτλαντα

Προελαύνουν οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗΠ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Το Μέτσοβο πήρε τον Λούσιο από τη Βουνοπλαγιά