Αίθουσα ΣύνταξηςΚαθημερινά

Στα Λιθαρίτσια και φέτος το Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Με κεντρικό σύνθημα «Σοσιαλισμός, για να μπορούμε να ανασάνουμε, για να νικήσει η ζωή», πραγματοποιείται και φέτος το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή στα Γιάννενα.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στα Λιθαρίτσια, με αυστηρά μέτρα προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό. Κεντρική εκδήλωση θα αποτελέσει η ομιλία του μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ΛουίζαςΡάζου το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, ενώ θα προηγηθεί στις 9 το βράδυ, το καλλιτεχνικό δρώμενο «Ημερολόγιο Καραντίνας» από τις πολιτιστικές ομάδες του Πολυχώρου Νεανικής Δημιουργίας των Φοιτητικών Συλλόγων Ιωαννίνων. Η εκδήλωση θα κλείσει με αφιέρωμα στο ηπειρώτικο τραγούδι – ακούσματα από τα Γιάννενα, με τον Βασίλη Παπαγεωργίου και πολυμελή ορχήστρα, όπως ανέφερε το μέλος της ΚΝΕ Έλλη Σωτηροπούλου.

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί συζήτηση σχετικά με την έναρξη λειτουργίας των σχολείων και τη χρήση μάσκας, ενώ την Πέμπτη θα προηγηθεί εθελοντική αιμοδοσία, από τις 4 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο.

Η είσοδος στον χώρο του Φεστιβάλ θα γίνεται με θερμομέτρηση, ενώ η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Επίσης, οι διοργανωτές θα φροντίσουν για την τμηματική είσοδο και έξοδο καθώς και για την τήρηση των αποστάσεων στους χώρους του Φεστιβάλ, όπως διαβεβαίωσε κε μέρους της ΚΝΕ η Γκουζάλ Τουλιαγκάνοβα.

Σχετικά άρθρα

Στο πλευρό της ΚΝΕ για τα Λιθαρίτσια ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ

Φεστιβάλ ΚΝΕ- Πάει Λιθαρίτσια και χωρίς άδεια

Αποστόλης Τζελέτας