Πολιτισμός

Γραμμένος-Φραγκιαδάκης στο Stage με κλήρωση προσκλήσεων

Ο Σπύρος Γραμμένος ο χοντρούλης, αυτός με τις τιράντες και ο Πάνος Φραγκιαδάκης ή Φράγκιας ή το δεύτερο συνθετικό από τους Χατζηφραγκέτα, βάζουν τα δυνατά τους, μαζεύουν τα κομμάτια τους και τραγουδάνε ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Καινούρια τραγούδια έχουν, παλιά τραγούδια έχουν, προβλήματα έχουν και όλα αυτά μαζί τα αδειάζουν στην σκηνή Stage Ioannina το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στις 9.30 το βράδυ. Οπότε, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δείτε, αφενός τον Γραμμένο που μόνο θαύματα δεν κάνει πλέον, αλλά να πάρετε και μια ιδέα από Χατζηφραγκέτα, που στα Γιάννενα κάναμε μαύρα μάτια.
Η καλύτερη στιγμή της παράστασης είναι εκεί που προσπαθώντας να βγάλουν σέλφι, μπλέκονται σε κάτι καλώδια και πέφτουν επάνω στα ντραμς. Η διάρκεια της παράστασης είναι περίπου όσο χρειάζεται. Μαζί τους ο Κώστας Μιχαλός στις κιθάρες, ο Αντώνης Χατζηκωνσταντής στα πλήκτρα, ο Άλεξ Μυλωνάς στο μπάσο και ο Χάρης Παρασκευάς στα τύμπανα.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ στο ταμείο και 10 ευρώ το μειωμένο, το φοιτητικό και στην προπώληση από τα καταστήματα Γερμανός (απέναντι από Ρολόι), Giorgio (στοά Ορφέα) και Vision of Sound (Ν. Ζέρβα 78), καθώς και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, και από όλο το δίκτυο μεταπωλητών της Viva. Επίσης, διατίθενται early bird 50 εισιτήρια στην τιμή των 8 ευρώ, μέσω viva.gr.
Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό, ενώ η αγορά εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου. Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 2651035370. Ανάλογα με την προσέλευση θα λειτουργήσει και ο εξώστης.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο μονές προσκλήσεις για το live των Γραμμένου-Φραγκιαδάκη. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Γραμμένο-Φραγκιαδάκη» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

«Έχουμε Ρεύμα» με Σπ. Γραμμένο και Κ. Πουλή σε… παγκόσμια τουρνέ

Θυμωμένο Πορτραίτο- Γενέθλια με stand up comedy και σάτιρα

Σπύρος Γραμμένος: «Για τη ζωή γράφω…»

Γεωργία Σκοπούλη