ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Παντελής Κυραμαργιός και Γιάννης Ταυλάς στο «Θυμωμένο πορτραίτο»

Ο Παντελής Κυραμαργιός και ο Γιάννης Ταυλάς μας προσκαλούν την Παρασκευή 12 Μαΐου στο «Θυμωμένο πορτραίτο» στα Γιάννενα για να μας παρουσιάσουν τα δικά τους τραγούδια αλλά και αγαπημένες επιλογές από την ελληνική δισκογραφία.

Από την «Τράτα» του Θανάση Παπακωνσταντίνου και το παραδοσιακό τραγούδι της Κάσου «Αφούσης» έως το «Μόνο ψέματα» του Φοίβου Δεληβοριά και το «Νωρίς» από τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και τα Ημισκούμπρια, ο Γιάννης και ο Παντελής δημιουργούν μια ωραία ατμόσφαιρα -όπως έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος στον «Ατσίδα»- και μας περιμένουν να την απολαύσουμε όλοι μαζί.
O Παντελής Κυραμαργιός κυκλοφόρησε στις αρχές της χρονιάς το τέταρτο album του με τίτλο «Προσωρινά αιώνιοι». Με φιλοσοφική και αυτοσαρκαστική διάθεση και με έναν ψύχραιμο πανικό να διακατέχει τον λόγο του, προσφέρει ένα κοκτέιλ συναισθημάτων κωδικοποιημένο σε νότες και στιχάκια.
Ο τραγουδοποιός Γιάννης Ταυλάς κυκλοφόρησε πρόσφατα το δεύτερο προσωπικό του album με τίτλο «Τραγούδια μίας χρήσης» και πότε με το «Αισιόδοξο τραγουδάκι» και πότε με το «Ρομαντικό» μας συστήνει τον μουσικό του κόσμο, γεμάτο γλυκόπικρο χιούμορ, διανθισμένο με πρόζες από ολίγον stand up comedy.
Ο Παντελής Κυραμαργιός παίζει, επίσης, κιθάρα και πλήκτρα, ο Γιάννης Ταυλάς κιθάρα, λαούτο και μπουζούκι, ενώ μαζί τους θα είναι και ο Θανάσης Μάντζαρης στα πλήκτρα.
Η μουσική παράσταση ξεκινά στις 9.30 το βράδυ. Τιμή εισόδου 5 ευρώ. Τηλέφωνο κρατήσεων 2651068550.

Σχετικά άρθρα

Los Yorubanos πρότζεκτ στο Θυμωμένο Πορτραίτο

Δημήτρης Μητσοτάκης και «112» στο Θυμωμένο Πορτραίτο

Jazz trio στο Θυμωμένο Πορτραίτο