ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Οι Dury Dava έρχονται στο Beatnik

Για ένα μοναδικό live θα επισκεφθούν τα Γιάννενα οι Dury Dava, που, στο πλαίσιο της ανοιξιάτικης περιοδείας τους, θα εμφανιστούν στο Beatnik τη Δευτέρα 27 Μαρτίου.

Τρία χρόνια και πολλές συναυλίες μετά την κυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτου τους, η επιστροφή των Dury Dava έγινε με το «Deluxe». Σε αυτό το LP επτά τραγουδιών, συνεχίζουν να εξελίσσονται, χαράζοντας τον ίδιο δρόμο, αυτόν της πρόσμειξης ετερόκλητων επιρροών με τον χαρακτηριστικό, ιδιοσυγκρασιακό τους τρόπο. Στο νέο τους δισκογραφικό δημιούργημα, που κυκλοφορεί μέσω της Inner Ear, οι Dury Dava παρουσιάζονται περιεκτικοί, σφιχτοδεμένοι και με μία πρωτόγνωρη αποφασιστικότητα!
«60’s ψυχεδέλεια, γερμανικό krautrock, μουσικές παραδόσεις της ανατολικής Μεσογείου και πανκ αμεσότητα, γίνονται ένα, σε ένα πολυδιάστατο ηχητικό αμάλγαμα, που μόνο εκείνοι μπορούν να προσφέρουν ζωντανά», αναφέρεται σε δελτίο τύπου.
Είσοδος 8 ευρώ.

Κλήρωση πρόσκλησης

O Η.Α. και η Bullet Production κληρώνουν μία μονή πρόσκληση για το live των Dury Dava. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Dury Dava» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 24 Μαρτίου, στις 2 το μεσημέρι. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί στο ίδιο mail με το οποίο συμμετείχε στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβει την πρόσκλησή του.

Σχετικά άρθρα

Vassilikos με το «The Grand Duet» στο Beatnik

Ο Blaine L. Reininger των Tuxedomoon στο Beatnik

Ηπειρωτικός Αγών

Οι Echo Tides με το «Ανδρομέδα FM» στο Beatnik